ŠKODA ruitschade

skoda-ruitenschade.jpg

Ruitschade? Van den Udenhout herstelt uw ruit snel, zorgvuldig en vaak gratis!

ŠKODA Ruitschade

Heeft u ruitschade? Het is van belang dat u hier niet te lang mee rond blijft rijden. Een sterretje of een barst kan namelijk gemakkelijk doorscheuren en dan betaalt u vaak veel meer om het te laten repareren. Van den Udenhout repareert ruitschade snel, zorgvuldig en vaak gratis. Onze gespecialiseerde monteurs repareren snel uw ruit en zo bent u weer snel op weg.

Behandeling ruitschade

Kleine beschadigingen zijn dikwijls vlug verholpen. Maar ook als de gehele ruit moet worden vervangen, blijft u verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven. Zelfs bij lichte schade.

Een klein barstje of andere lichte beschadiging op uw auto? De ruit van uw auto wordt met speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld. U voorkomt zo dat de schade groter wordt en vaak kunt u gebruik maken van een snelle en kosteloze reparatie. Voorwaarde is wel dat uw auto WA+ of WA-Casco is verzekerd.

Maak een afspraak

Een ongerepareerde ruit kan leiden tot een afkeuring tijdens de APK. Dus zit het sterretje of de barst in het zicht van de bestuurder of is het groter dan 20 millimeter? Laat het zo spoedig mogelijk repareren. Ook voor uw eigen veiligheid.

Maak direct een afspraak bij Van den Udenhout

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

corona-logo-liggend-wit-breder.png

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. 

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png