ŠKODA BANDENSERVICE

SKODA_Bandenservice_2.jpg

Van den Udenhout helpt u met het kiezen van de juiste banden!

Voor optimale grip en veiligheid zijn de juiste autobanden onmisbaar. Kies uw perfecte zomer- of winterband bij Van den Udenhout. Maak direct een afspraak in onze werkplaats.

Plan hier uw bandenservice in

BANDENSERVICE 

Van den Udenhout biedt de bandenservice voor uw ŠKODA. Elke auto vereist een type band die het beste bij de auto past, de tijd van het jaar en de rijstijl van de bestuurder. De kwailiteit van de banden zorgt voor betere rijprestaties en rijveiligheid van uw auto. De monteurs van Van den Udenhout zijn gecertificeerd en weten alles van banden af. Zij bieden u de bandenservice en kiezen de band uit die het best bij uw auto past. 

Per auto verschilt het soort banden. Daarom kijken de gespecialiseerde monteurs van Van den Udenhout naar uw auto en kiezen hierbij het beste soort banden. Banden zijn de enige contactpunten met de weg. Ze krijgen veel te verduren en een kwalitatief goede band is dus van levensbelang. Het op tijd verwisselen van banden is van groot belang voor je veiligheid. Half versleten banden hebben op hoge snelheden maar liefst 36% minder contactvlak dan nieuwe banden. Versleten banden hebben op hoge snelheden maar 6% contactvlak. Check dus regelmatig uw banden op slijtage en laat tijdig uw banden vervangen. Van den Udenhout biedt naast service ook vakkundige montage waardoor u weer veilig de weg op kunt.

Plan uw bandenwissel

UITGEBREID ASSORTIMENT

Van den Udenhout werkt uitsluitend met de beste apparatuur en het beste assortiment. Alle banden zijn van de beste kwaliteit. Of u nu gaat voor zomerbanden, winterbanden of vierseizoensbanden, Van den Udenhout heeft ze allemaal en kan u altijd passend advies geven met betrekking tot uw auto. 

VRAGEN?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Maak een afspraak bij Van den Udenhout. Onze medewerkers staan u graag te woord.  

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png