ŠKODA APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Nederland verplicht. Jouw ŠKODA wordt dan nagekeken op de minimale veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remmen en banden. Van den Udenhout is een erkend RDW-keuringsinstantie die jouw ŠKODA door-en-door kent. Hierdoor wordt de APK vakkundig en snel uitgevoerd zodat je weer veilig op weg kunt. 

Met een verlopen APK riskeer je een boete. Plan daarom de keuring van te voren in. Je kunt de APK al 2 maanden voor de APK vervaldatum laten uitvoeren. Jouw APK blijft gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de APK-vervaldatum.

Plan direct jouw APK in

APK voor jouw ŠKODA slechts € 25,-

Onze monteurs van Van den Udenhout beschikken over de kennis en de apparatuur om de APK van jouw ŠKODA vakkundig uit te voeren. Bij het merk ŠKODA kies je voor zekerheid en kwaliteit. Dit komt ook terug in onze APK service. De kosten voor een APK van jouw ŠKODA zijn slechts € 25,-, inclusief de viergastest of roetmeting. Als je kiest voor periodiek onderhoud, is de APK gratis. Je betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,05 (excl. BTW).

Fijner rijden pas

Wanneer je over een Fijner Rijden Pas van Van den Udenhout beschikt, is de APK zelfs helemaal gratis! Ben je nog niet in het bezit van de Fijner Rijden Pas?

Vraag de Fijner Rijden Pas direct aan

ŠKODA APK BIJ VAN DEN UDENHOUT

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

Voorafgaand aan de reparatie van jouw ŠKODA denken wij graag met je mee. Na inspectie van jouw auto zullen wij je een reparatieadvies geven inclusief kosten begroting. In de meeste gevallen kunnen we jouw auto direct repareren. Zo hoef je dus geen tijd te verliezen en rijd je dezelfde dag nog weg in jouw gekeurde en gerepareerde ŠKODA.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Als jouw ŠKODA APK laat keuren, kun je gebruik maken van de Haal- en Brengservice. Zo kom je toch zorgeloos op jouw gewenste locatie aan terwijl jouw auto gekeurd wordt. Ook kun je kiezen voor vervangend vervoer.

corona-logo-liggend-wit-breder.png

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. 

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png