ŠKODA APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Nederland verplicht. Uw ŠKODA wordt dan nagekeken op de minimale veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remmen en banden. Van den Udenhout is een erkend RDW-keuringsinstantie die uw ŠKODA door-en-door kent. Hierdoor wordt de APK vakkundig en snel uitgevoerd zodat u weer veilig op weg kunt. 

Met een verlopen APK riskeert u een boete. Plan daarom de keuring van te voren in. U kunt de APK al 2 maanden voor de APK vervaldatum laten uitvoeren. Uw APK blijft gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de APK-vervaldatum.

Plan direct uw APK in

APK voor uw ŠKODA, slechts € 25,- bij Van den Udenhout!

Onze monteurs van Van den Udenhout beschikken over de kennis en de apparatuur om de APK van uw ŠKODA vakkundig uit te voeren. Bij het merk ŠKODA kiest u voor zekerheid en kwaliteit. Dit komt ook terug in onze APK service. De kosten voor een APK van uw ŠKODA zijn slechts € 25,-, inclusief de viergastest of roetmeting. Als u kiest voor periodiek onderhoud, is de APK gratis. U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,05 (excl. BTW).

Fijner rijden pas

Wanneer u over een Fijner Rijden Pas van Van den Udenhout beschikt, is de APK zelfs helemaal gratis! Bent u nog niet in het bezit van de Fijner Rijden Pas?

Vraag de Fijner Rijden Pas direct aan

ŠKODA APK BIJ VAN DEN UDENHOUT

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

Voorafgaand aan de reparatie van uw ŠKODA denken wij graag met u mee. Na inspectie van uw auto zullen wij u een reparatieadvies geven inclusief kosten begroting. In de meeste gevallen kunnen we uw auto direct repareren. Zo hoeft u dus geen tijd te verliezen en rijdt u dezelfde dag nog weg in uw gekeurde en gerepareerde ŠKODA.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Als u uw ŠKODA APK laat keuren, kunt u gebruik maken van de Haal- en Brengservice. Zo komt u toch zorgeloos op uw gewenste locatie aan terwijl uw auto gekeurd wordt. Ook kunt u kiezen voor vervangend vervoer.

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png