ŠKODA GARANTIE

Ook op uw ŠKODA onderdelen ontvangt u bij Van den Udenhout standaard garantie!

STANDAARD GARANTIE BIJ VAN DEN UDENHOUT

Bij Van den Udenhout is garantie standaard. Maar daarbovenop hebben nieuwe ŠKODA’s een garantietermijn van twee jaar, vanaf eerste kenteken registratie door de officiële ŠKODA-dealer, met uitzondering van slijtagedelen. Op je carrosserie en lak zit nog langer garantie! Lakgarantie houdt in dat je herstelgarantie hebt indien er sprake is van materiaal-en of fabricagefouten. Ook geldt er garantie voor nieuwe ŠKODA personenauto. Dat is een fijn gevoel.

4 jaar garantie SKODA

corona-logo-liggend-wit-breder.png

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. 

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

 

4-jaar-garantie.png

4 jaar REPARATIEGARANTIE

Dat is nogal wat. Bij ŠKODA krijgt u vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die wij aan de auto hebben verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

TECHNISCHE GARANTIE

De garantietermijn voor een nieuwe ŠKODA is twee jaar zonder kilometerbeperking, te rekenen vanaf de datum van aflevering.

CARROSSERIEgarantie

Als aanvulling op de hiervoor vermelde garantiebepalingen geldt voor ŠKODA het volgende: Voor alle ŠKODA modellen vanaf het modeljaar 1998 geldt (in veel gevallen) een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie voor gevolgen van roestschade, die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het vervangen van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt. Carrosseriegarantie heeft betrekking op de gevolgen van roestschade die ontstaat door oorzaken van binnenuit. Het bewuste carrosseriedeel wordt dan hersteld. Modellen met 12 jaar carrosseriegarantie: Fabia II, Roomster II, Octavia II, Yeti, Rapid, Superb II. Modellen met 10 jaar carrosseriegarantie: Fabia I, Octavia I, Superb I.

LAKGARANTIE

Gedurende een termijn van drie jaar na de afleveringsdatum wordt een garantie gegeven op de lak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten.

ŠKODA MOBILITEITSGARANTIE

Voor iedere ŠKODA die is geleverd vanaf 1 januari 2000 is er ŠKODA Mobiliteitsgarantie. De garantie houdt in dat pechhulp wordt aangeboden mocht je auto onverhoopt weigeren. Deze geldt gedurende de gehele levensduur van elke ŠKODA waarvoor het voorgeschreven onderhoud en eventueel geadviseerde reparaties tijdig door Van den Udenhout zijn uitgevoerd.

EXTRA GARANTIE

Voor wie meer zekerheid wil, is er ŠKODA Extra Garantie. Hiermee breid je de bestaande garantietermijn met 2 jaar uit. Dit kan tot 2 maanden na aanschaf van je ŠKODA.

Meer informatie over ŠKODA garantie