SEAT BANDENSERVICE

seat-bandenservice.jpg

De beste service in banden voor uw SEAT! Wilt u er zeker van zijn dat u het hele jaar door veilig op weg kunt in uw SEAT? Kom dan naar SEAT-dealer Van den Udenhout voor de bandenservice. Kies uit winterbanden, zomerbanden of All Season-banden en ga veilig op weg. 

Plan direct uw afspraak 

VAN DEN UDENHOUT BANDENSERVICE

De kwaliteit van de banden van uw auto zijn van cruciaal belang op uw rijveiligheid en rijprestaties. Iedere SEAT is anders en verdient daarom andere banden. Maar ook iedere bestuurder is anders. Daarom biedt Van den Udenhout de speciale SEAT Bandenservice aan. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u aan de beste banden aangepast op uw auto en rijprestaties. 

ZOMER- EN WINTERBANDEN

Ook zit er een groot verschil in zomerbanden, winterbanden en vierseizoensbanden. Voor optimale rijveiligheid is het verstandig om gebruik te maken van zomer- en winterbanden. Deze hebben beide speciale kenmerken die u veilig door de zomer of de winter helpen. Al bij temperaturen onder 7 graden Celsius bewijzen winterbanden hun nut. Dankzij het specifieke profiel en hun rubbersamenstelling zorgen winterbanden bij koud weer voor aanzienlijk meer grip dan de zomerbanden. 

WIJ VINDEN DE JUISTE BANDEN

Elke SEAT(-rijder) vereist een type band die het beste past bij de auto én de tijd van het jaar. Bij Van den Udenhout staan wij  klaar met het beste advies! Onze gespecialeerde monteurs weten alles van uw banden en zullen deze checken op profieldiepte, beschadeigingen, bandenslijtage en de bandenspanning. Dit laatste kunt u zelf ook gemakkelijk controleren. De jusite druk voor je banden staat namelijk vermeld in de handleiding van de auto en vaak ook aan binnenkant van je tankdop.

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

corona-logo-liggend-wit-breder.png

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. 

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png