SEAT APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Nederland verplicht. Uw SEAT wordt dan nagekeken op de minimale veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remmen en banden. Met een verlopen APK riskeert u een boete. Plan daarom de keuring van te voren in. U kunt de APK al 2 maanden voor de APK vervaldatum laten uitvoeren. Uw APK blijft gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de APK-vervaldatum.

Plan direct uw APK in

Bij Van den Udenhout kost de APK van uw SEAT slechts €30,- !

Onze monteurs van Van den Udenhout beschikken over de kennis en de apparatuur om de APK van uw SEAT vakkundig uit te voeren. Bij het merk SEAT kiest u voor zekerheid en kwaliteit. Dit komt ook terug in onze APK service. De kosten voor een APK- keuring van uw SEAT zijn slechts € 30,-, inclusief de viergastest of roetmeting. Als u kiest voor periodiek onderhoud, is de APK gratis. U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,05 (excl. BTW).

Fijner Rijden Pas

Wanneer u een Fijner Rijden Pas van Van den Udenhout heeft dan is de APK zelfs helemaal gratis! Bent u nog niet in het bezit van de Fijner Rijden Pas?

 Vraag de Fijner Rijden Pas hier dan direct aan.

DE APK-KEURING BIJ VAN DEN UDENHOUT

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

Voorafgaand aan de reparatie van uw SEAT denken wij graag met u mee. Na inspectie van uw auto zullen wij u een reparatieadvies geven inclusief kosten begroting. In de meeste gevallen kunnen we uw auto direct repareren. Zo hoeft u dus geen tijd te verliezen en rijdt u dezelfde dag nog weg in uw gekeurde en gerepareerde SEAT.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Als u uw SEAT APK laat keuren, kunt u gebruik maken van de Haal- en Brengservice. Zo komt u toch zorgeloos op uw gewenste locatie aan terwijl uw auto gekeurd wordt. Ook kunt u kiezen voor vervangend vervoer.

corona-logo-liggend-wit-breder.png

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. 

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png