SEAT GARANTIE

4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die Van den Udenhout, als officiële SEAT-dealer uitvoert

VAN DEN UDENHOUT GARANTIE

De leeftijd van uw auto is de bepalende factor met betrekking tot de garantie. SEAT biedt verschillende soorten garanties. Deze garanties worden ook nagekomen als u met uw auto naar Van de Udenhout komt. Wij houden dezelfde garantievoorwaarden aan als SEAT. Alle nieuwe SEAT-modellen krijgen vier jaar garantie. Als er iets kapot gaat of er doet zich een defect voor als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit tot 100.000 km (De eerste 2 jaar is er geen kilometer beperking) onder de garantie. Mocht je SEAT bijvoorbeeld onverhoopt een mankement hebben aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kan Van den Udenhout het mankement snel en vakkundig oplossen. Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend, evenals softwarematige aanpassingen waarbij geen fysieke onderdelen vervangen worden.

CARROSSERIEGARANTIE ZELFS 6 TOT 12 JAAR

Voor alle SEAT-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie. Dit geldt voor de gevolgen van roetschade dat ontstaan is door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel noodzakelijk maakt. Voor de overige modellen geldt een termijn van 6 jaar carrosseriegarantie.

LAKGARANTIE VAN 2 OF 3 JAAR

Als er sprake is van materiaal- of fabricagefouten, wordt gedurende een termijn van 2 of 3 jaar na afleveringsdatum garantie gegeven:

  • Voor de modellen Arosa, Ibiza/Cordoba (6K), Inca en Alhambra geldt een lakgarantie van 2 jaar;
  • Voor de modellen Ibiza (6L en 6J), Cordoba (6L), Leon, Toledo, Exeo en Altea wordt gedurende een termijn van 3 jaar lakgarantie gegeven.

Reparatiegarantie

Als u een reparatie, na 1 juni 2017, aan uw SEAT door een officiële dealer heeft uit laten voeren dan heeft u daar maar liefst 4 jaar garantie op.

Meer informatie over SEAT GARANTIE

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

corona-logo-liggend-wit-breder.png

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. 

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

 

4-jaar-garantie.png