carlux autoschade

Wij zijn het autoschadeherstelbedrijf van Autobedrijf Van den Udenhout. Bij Carlux autoschade werkt een team van ruim veertig personen op vier verschillende locaties met de modernste apparatuur. We kunnen elke autoschade vakkundig herstellen en we werken snel en efficient, wat kostenbesparend werkt.

Samenwerkingen met verzekeraars

Door onze jarenlange ervaring werken wij samen met bijna alle verzekeraars. Hierdoor kunnen wij jouw schade in vrijwel alle gevallen rechtstreeks met je verzekeraar of tussenpersoon zowel administratief als financieel afhandelen en profiteer je van alle voordelen van de samenwerking. Denk hierbij aan gratis vervangend vervoer, haal en breng service en in de meeste gevallen geen, of een verlaagd eigen risico.

schadeherstel volgens fabrieksnormen

Omdat wij continue blijven investeren in kennis en equipment zijn onze vestigingen allemaal gecertificeerd door Bovag. Daarnaast zijn we door PON gecertificeerd Merkzeker schadehersteller, wij herstellen je auto volgens de laatste online fabrieksnormen. Waardoor jouw auto net zo veilig terug de weg op gaat, als het moment dat hij uit de fabriek kwam.

Schade aan jouw auto?

Een ongeluk is al vervelend genoeg. Daarom behandelen wij jouw autoschade-aanvraag zo doeltreffend mogelijk. Nadat je de autoschade eerst hebt gemeld bij je eigen verzekering, kun je deze op de volgende manieren bij ons indienen.

autoschade zakelijk

Rijd je een leaseauto? Dan dien je de schade eerst in te dienen bij je leasemaatschappij. Klanten die hun auto via Van den Udenhout leasen kunnen dit hier doen.

autoschade particulier

Rijd je jouw auto particulier? Neem dan telefonisch of via onderstaand formulier contact met ons op. 
Je kunt ons altijd tijdens kantooruren telefonisch bereiken!

Carlux autoschade vestigingen

 

carlux-den-bosch_YXJfMTAwMHg0MTlfZF8xX2pwZ18vX2Fzc2V0L19wdWJsaWMvYWZiZWVsZGluZ2VuLXNlcnZpY2Uvc2NoYWRl_a79f3486.jpg

CARLUX AUTOSCHADE B.V. DEN BOSCH

Tel. 073 - 642 75 10

Geopend van 08.00 - 17:00

CARLUX AUTOSCHADE B.V. OSS

Tel. 0412 - 65 06 49

Geopend van 08.00 - 17:00

vestiging-best.jpg

CARLUX AUTOSCHADE B.V. BEST

Tel. 088 - 374 68 80

Geopend van 08.00 - 17:00

vestiging-040-eindhoven.jpg

CARLUX AUTOSCHADE B.V. EINDHOVEN

Tel. 040 - 219 77 10

Geopend van 08.00 - 17:00

Merk erkend schadeherstel

Laat je auto repareren bij een merk erkend schadeherstelbedrijf en je krijgt de zekerheid dat jouw auto na reparatie weer als nieuw is! Na herstel voldoet jouw auto voor de volle 100% aan de strenge fabriekseisen die Volkswagen, Audi, Škoda of SEAT hanteert.

Laat je auto herstellen bij Van den Udenhout en voorkom waardevermindering van jouw voertuig. En terwijl wij jouw auto repareren blijf je mobiel door het gratis vervangend vervoer.

Maximale service en veiligheid

Wij bieden je maximale service en veiligheid. Neem rechtstreeks contact op met één van onze autoschade-vestigingen en maak direct een afspraak.

CONTACTFORMULIER SCHADEHERSTEL 

24/7 bereikbaar: buiten kantooruren of in het weekeinde kun je online jouw schadeherstel aanvragen. Vul in het formulier hieronder de gevraagde gegevens in.
Wij nemen direct contact met je op voor de volledige schade-afhandeling

 

P1722861.jpg

Je persoonlijke gegevens worden verwerkt door Van den Udenhout zoals beschreven in ons Privacy Statement.

 stap in de wereld van carlux autoschade

dealerglass RUITschade

PB_DB_DB-LB-RGB-1.png

Ruitschade aan jouw auto? Zelfs het kleinste 'sterretje' in je voorruit kan een grote scheur als gevolg hebben. Voorkom erger en laat de ruit vakkundig repareren bij Van den Udenhout door gecertificeerde medewerkers. 

Lees meer

Lees minder

Dealerglass Autoruitschade

Ruitschade oplopen is vervelend. Bovendien verkleint dit de rijveiligheid van jouw auto. Van den Udenhout biedt je daarom veel servicepunten aan. .

Veel schade aan ruiten kunnen wij herstellen. Bekijk de schade eerst goed. Bevat jouw ruit een schadepunt of een sterretje kleiner dan een twee euro munt? Dan valt deze schade gemakkelijk te repareren. Dit gebeurt allemaal razendsnel, terwijl je eventjes wacht.

VERZEKERING DEKT DEALERGLASS RUITENSERVICE

Ben je WA-verzekerd en verzekerd tegen ruitschade? Dan dekt de verzekering in de meeste gevallen de schade en kun je weer snel op pad. Bij een van onze servicepunten ben je in de meeste gevallen snel geholpen. Vergeet de groene kaart niet mee te nemen.

Maak hier direct een afspraak

Voordelen Dealerglass Ruitenservice

  • De ruitreparatie is in vele gevallen gratis*
  • 24- uur service
  • Wij gebruiken alleen originele producten en onderdelen
  • Oorspronkelijke garantiebepalingen
  • Altijd vakkundige reparatie van de ruiten

*Niet alle verzekeringen dekken ruitschade. Kijk je verzekeringsvoorwaarden of bel je verzekeringsmaatschappij om te kijken waar je recht op hebt.

Repareer jouw ruiten bij Van den Udenhout

Wij werken volgens strenge fabrieksvoorschriften en maken gebruik van originele materialen en lijmsoorten, hiermee zorgen wij ervoor dat je auto na de reparatie weer voor de volle 100% aan de nog geldende fabrieksgarantie voldoet.