carlux autoschade

U kunt nog steeds bij onze schadeafdeling terecht. Wij blijven open want schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Lees hier alles over de maatregelen die wij hebben genomen voor u als kant als voor onze medewerkers.

Wij zijn het autoschadeherstelbedrijf van Autobedrijf Van den Udenhout. Bij Carlux autoschade werkt een team van ruim veertig personen op vier verschillende locaties met de modernste apparatuur. We kunnen elke autoschade vakkundig herstellen en we werken snel en efficient, wat kostenbesparend werkt.

Door onze jarenlange ervaring werken wij samen met bijna alle verzekeraars. Hierdoor kunnen wij uw schade in vrijwel alle gevallen rechtstreeks met uw verzekeraar of tussenpersoon zowel administratief als financieel afhandelen en profiteert u van alle voordelen van de samenwerking. Denk hierbij aan gratis vervangend vervoer, haal en breng service en in de meeste gevallen geen, of een verlaagd eigen risico.

Omdat wij continue blijven investeren in kennis en equipment zijn onze vestigingen allemaal gecertificeerd door Bovag. Daarnaast zijn we door PON gecertificeerd Merkzeker schadehersteller, wij herstellen uw auto volgens de laatste online fabrieksnormen. Waardoor uw auto net zo veilig terug de weg op gaat, als het moment dat hij uit de fabriek kwam.

 • 24/7 bereikbaar: vraag buiten kantooruren of in het weekeinde online uw schadeherstel aan.
 • MerkZeker Schadeherstel
 • Merk Erkend Schadeherstel

gif-web-side-bar-schade-herstel.gif

 Schade aan uw auto?

SCHADE MELDEN

Schade aan uw auto?

Een ongeluk is al vervelend genoeg. Daarom behandelen wij uw autoschade-aanvraag zo doeltreffend mogelijk. Nadat u de autoschade eerst heeft gemeld bij uw eigen verzekering, kunt u deze op de volgende manieren bij ons indienen.

autoschade zakelijk

Rijdt u een leaseauto? Dan dient u de schade eerst in te dienen bij uw leasemaatschappij. Klanten die hun auto via Van den Udenhout leasen kunnen dit hier doen.

autoschade particulier

Rijdt u uw auto particulier? Neem dan telefonisch of via onderstaand formulier contact met ons op.

U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op:

 • Carlux Autoschade B.V. 
  's-Hertogenbosch

  T. 073 - 642 75 10
  Geopend van 08.00 - 17:00
 • Carlux Autoschade B.V. 
  Best

  T. 088 - 374 68 80
  Geopend van 08.00 - 18:00
 • Carlux Autoschade B.V. 
  Eindhoven

  T. 040 - 219 77 10
  Geopend van 08.00 - 17:30

CONTACTFORMULIER SCHADEHERSTEL 

24/7 bereikbaar: buiten kantooruren of in het weekeinde kunt u online uw schadeherstel aanvragen. Vul in het formulier hieronder de gevraagde gegevens in. Wij nemen direct met u contact op voor de volledige schade-afhandeling


Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Van den Udenhout zoals beschreven in ons Privacy Statement.

Merk erkend schadeherstel

Laat uw auto repareren bij een merk erkend schadeherstelbedrijf en u krijgt de zekerheid dat uw auto na reparatie weer als nieuw is! Na herstel voldoet uw auto voor de volle 100% aan de strenge fabriekseisen die Volkswagen, Audi, ŠKODA of SEAT hanteert.

Laat uw auto herstellen bij Van den Udenhout en voorkom waardevermindering van uw voertuig door de speciale merkgarantie die wij bieden. En terwijl wij uw auto repareren blijft u mobiel door gebruik te maken van gratis vervangend vervoer.

Maximale service en veiligheid

Wij bieden u maximale service en veiligheid. Neem rechtstreeks contact op met één van onze autoschade-vestigingen en maak direct een afspraak.

stap in de wereld van carlux autoschade