- AUDI SERVICE -

EXPRESS SERVICE

Bij Van den Udenhout profiteer je van de Express Service van Audi

OOK EXPRESS SERVICE BIJ VAN DEN UDENHOUT Audi

Heb je problemen met jouw Audi? Dat wil je natuurlijk snel opgelost hebben. Van den Udenhout biedt de Audi Express service. Deze service bied je een snelle reparatie en je  hoeft geen afspraak te maken. Jouw auto wordt klaargemaakt terwijl je wacht en je hebt direct overzicht in de kosten. Dankzij de Express Service wordt jouw Audi gerepareerd terwijl je wacht. Als de reparatie minder dan een uur kost, wordt jouw auto direct gerepareerd. Zo kun je tijdens een kopje koffie wachten tot jouw auto weer helemaal gereed is voor vertrek.

ZONDER AFSPRAAK

Je kunt dus altijd zonder afspraak binnen lopen en onze monteurs zullen je direct helpen. Omdat je nog op locatie bent kunnen wij makkelijk en snel met je overleggen. Zo weet je direct wat er defect is en wat er gerepareerd moet worden. Nog belangrijker, je krijgt direct inzicht in de kosten van de reparatie en de verdere status van jouw auto. Kleine problemen worden zo snel en vakkundig verholpen.

2 JAAR GARANTIE

Voor de reparatie van jouw Audi worden uitsluitend officiële Audi onderdelen gebruikt. Bovendien heeft u tot twee jaar na de reparatie garantie op de onderdelen en de werkzaamheden die zijn uitgevoerd.

DIRECTAANNAME

Hoe minder onderhoud aan jouw Audi nodig is, hoe beter dat is. Het scheelt je een rit naar de dealer, reparatietijd en vooral kosten.

Bij Audi Directaanname deel je jouw ervaringen met een speciaal hiervoor opgeleide autotechnicus. Wanneer u hiervoor kiest, wordt u op het afgesproken tijdstip door een Audi serviceadviseur ontvangen. Samen met jou stelt de serviceadviseur de voertuigdiagnose, waarbij een vast aantal punten samen met jou wordt nagelopen. Daarnaast krijg je als klant tekst en uitleg over zaken die al dan niet aan vervanging toe zijn. De Directaanname duurt ca. 20 minuten. Aansluitend wordt aan de hand van de opdrachtbevestiging een offerte samengesteld.

 Werkplaatsafspraak maken

VOORDELEN audi directaanname

  • Persoonlijke ontvangst en advies op maat
  • Vooraf inzicht in de te verrichten werkzaamheden en de staat van jouw auto
  • Dankzij vooraf gemaakte afspraak geen wachttijden
  • Vooraf duidelijkheid over de prijs

SERVICE DRIVE-IN AUDI - BALKWEG 1 'S-HERTOGENBOSCH

Samen met de specialist kijken naar kleine problemen aan de auto? Dat kan in de Service Drive-In van Autobedrijf Van den Udenhout. Je kunt de Service Drive-In vergelijken met een soort MacDrive, maar dan voor auto's: je rijdt er je auto binnen en bekijkt direct met een specialist de kleine klachten aan jouw auto.

In de Service Drive-In kunnen vier auto's achter elkaar binnen staan. Van den Udenhout is hiermee uniek in Nederland, geen enkele andere dealer heeft een drive-in service van deze grootte. We zijn ook niet voor niets De Nieuwe Dealer!

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief