AUDI GARANTIE

audi-garantie.jpg

Ook bij Van den Udenhout krijgt u garantie op uw Audi.

AUDI GARANTIE BIJ VAN DEN UDENHOUT

Alle auto’s van Audi worden afgeleverd inclusief uitgebreide garantiebepalingen. Hierin staan kwaliteit en service altijd centraal en zorgen voor veel rijplezier in uw Audi. Als uw auto gerepareerd wordt door een van onze gecertificeerde medewerkers ontvangt u altijd twee jaar garantie op onderdelen en werkzaamheden. Alle onderdelen die tijdens de reparatie gebruikt worden zijn uitsluitend Audi onderdelen. Zo blijft uw auto in topconditie. Audi biedt nog meer soorten garantie, namelijk: technische garantie, lakgarantie, carrosseriegarantie, mobiliteitsgarantie en lakgarantie.

 

TECHNISCHE GARANTIE

De garantietermijn voor een nieuwe Audi is twee jaar zonder kilometerbeperking, te rekenen vanaf de datum van aflevering. Bepalend hierbij is de datum van 1e registratie van het kenteken.

CARROSSERIE- EN LAKGARANTIE

Als aanvulling op de hiervoor vermelde garantiebepalingen geldt voor Audi het volgende: Voor alle Audi modellen vanaf het modeljaar 1998 geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie voor gevolgen van roestschade, die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het vervangen van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.

LAKGARANTIE

Gedurende een termijn van drie jaar na de 1e registratie van het kenteken wordt een garantie gegeven op de lak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten. 

AUDI MOBILITEITSGARANTIE

Deze geldt gedurende de gehele levensduur van elke Audi waarvoor het voorgeschreven onderhoud en eventueel geadviseerde reparaties tijdig door een Audi Servicepartner zijn uitgevoerd. Ook ontvangt u 2 jaar garantie op alle Audi Originele Onderdelen, Audi Originele Accessoires en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van de Audi Servicepartner.

Meer informatie over Audi garantie

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png