SEAT Tarraco nieuw

We begrijpen dat u graag snel de weg op gaat met uw nieuwe SEAT Tarraco. Daarom hebben wij er vast een aantal voor u samengesteld zodat u direct weg kunt rijden met een nieuwe SEAT Tarraco uit voorraad! Bekijk onze voorraadmodellen en kom erachter of er een Tarraco tussen zit die bij u past!

Rijklaar v.a.
€ 41.980,-
Private lease v.a.
€ 739,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 599,- p.m.
Financieren v.a.
€ 459,- p.m.
Bijtelling v.a.
€ 278,- p.m.

SEAT TARRACO - VOORRAAD NIEUW

SEAT Tarraco FR Business Intense 1.5 110 kW / 150 pk TSI SUV
SEAT Tarraco FR Business Intense 1.5 110 kW / 150 pk TSI SUV
Prijs55.628,-
53.628,-
Private lease de Tarraco vanaf
739,- p/m*
Transmissie
Automaat
Brandstof
Benzine
2024
Bouwjaar

SEAT Tarraco

Als grootste model uit het aanbod van SEAT zal het u niet verbazen dat de SEAT Tarraco enorm veel ruimte te bieden heeft. De SEAT Tarraco springt niet alleen in het oog vanwege zijn formaat, ook de robuuste looks en strakke lijnen zijn indrukwekkend. En om het u gemakkelijk te maken beschikt de Tarraco over geavanceerde assistentiesystemen en veel comfort.

NIEUWE SEAT TARRACO UIT VOORRAAD?

Met onze direct leverbare voorraadmodellen rijdt u snel weg in uw nieuwe SEAT Tarraco. Zo hoeft u niet te wachten tot uw nieuwe Tarraco geleverd wordt. We hebben verschillende uitvoeringen beschikbaar uit voorraad, zodat uw ideale Tarraco er wellicht tussen zit. Bekijk de voorraad en ontdek het zelf!

SEAT TARRACO PRIVATE LEASE

Kopen is natuurlijk een optie, maar heeft u al een SEAT Tarraco private lease overwogen? Omdat u geen kosten voor onderhoud, reparatie, verzekering en wegenbelasting betaalt biedt private lease veel zekerheid. U betaalt namelijk een vast bedrag per maand, dat is voor veel mensen een prettig gevoel. Benieuwd of private lease een interessante optie is voor u? Bekijk direct ons SEAT Tarraco private lease aanbod!

SEAT Tarraco private lease