SEAT Mii Nieuw

U wilt graag een nieuwe SEAT Mii? Onze voorraadmodellen zijn direct leverbaar! Binnen onze voorraad zijn verschillende uitvoeringen van de SEAT Mii te vinden, dus wellicht zit er ook een ideale Mii tussen voor u. Bekijk onze voorraad en ontdek het zelf!

Rijklaar v.a.
€ 13.250,-
Private lease v.a.
€ 219,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 159,- p.m.
Verzekeren v.a.
€ 28,- p.m.
Financieren v.a.
135,- p.m.

SEAT Mii

De SEAT Mii biedt verassend veel ruimte, verpakt in een compact en elegant design. Deze ruimte ontstaat dankzij een goed doordacht en slim ontwerp. Daarnaast biedt de SEAT Mii tal van personalisatiemogelijkheden waardoor de auto volledig naar smaak samen te stellen is. Met de Mii gaat u dus in stijl de weg op!

EEN NIEUWE SEAT MII UIT VOORRAAD?

Vanwege de populariteit van de stijlvolle en compacte SEAT Mii kunnen wij groots inkopen. Hierdoor hebben we altijd een ruime voorraad beschikbaar, met verschillende uitvoeringen en kleuren. U kunt er voor kiezen om de Mii zelf samen te stellen, maar wellicht zit uw perfecte Mii al tussen onze voorraad! Onze voorraadmodellen zijn direct leverbaar waardoor u snel de weg op kunt.

SEAT MII ELECTRIC PRIVATE LEASE

Heeft u al een SEAT Mii electric private lease overwogen? Tegewoordig worden er steeds meer private lease contracten afgesloten. Dit komt veelal door het gemak wat private lease met zich mee brengt en de zekerheid vanwege de vaste prijs per maand. U komt dus niet meer voor onverwachte kosten te staan voor onderhoud of reparatie. Daarnaast zijn kosten voor wegenbelasting en verzekering al meegenomen in het private lease tarief. Misschien is private lease dus wel interessant voor u! Bekijk ons private lease aanbod direct.

SEAT Mii private lease