De SEAT MII

SEAT MII

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

SEAT Mii electric

De nieuwe elektrische vijfdeurs van SEAT - de Mii electric -  is de eerste 100% elektrische auto van SEAT. Nu met € 4.000, - overheidspremie. Eind 2019 beleefde de Mii electric zijn introductie en inmiddels staat hij bekend om zijn moderne, urban karakter en verrassend volwassen rijeigenschappen. De Mii electric is meer dan allen geschikt voor de stadsomgeving. Dankzij o.a. een WL TP actieradius van 260 km (360 km in de stad). Met zijn unieke gamma aan standaarduitrusting opties en urban design positioneert de Mii electric zich als ideale betaalbare elektrische auto.

 

  • Verkeersbord herkenning
  • Rijstrookbehoudassistent (Lane Assist)
  • Automatische airconditioning
  • Inclusief 6 jaar onderhoudt, tot 90.000km en 4 jaar garantie
  • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel

De SEAT Mii is direct uit voorraad leverbaar. Bekijk de Mii voorraad nieuw of Mii occasions.

Meer informatie

Minder informatie

GELUK ZIT IN DE KLEINE DINGEN

Vijf deuren maken de SEAT Mii nog completer. Ze passen naadloos in het design, waardoor de krachtige vorm en het duidelijke zijprofiel van de Mii volledig intact blijven. De compacte achterportieren zijn ook in smalle parkeervakken simpel te openen. Tassen vinden probleemloos een plek achter de voorstoelen. En of je nu je oma van 85 in de auto helpt, of je kinderen in hun stoeltjes zet, het gaat haast vanzelf.

SEAT heeft de Mii, de kleinste telg van het Spaanse merk, een flinke upgrade gegeven. Naast nieuwe stijlfeatures heeft de Mii op het gebied van comfort en technologie een grote stap voorwaarts gezet. Goed nieuws voor liefhebbers van sportief rijden is de SEAT Mii FR, met 1.0 MPI 44 kW/60 pk ECO-motor. 

De meest in het oog springende vernieuwingen zijn LED-dagrijverlichting, een fraai vernieuwd dashboard, nieuwe audiosystemen en nieuwe dakopties. De Mii Style, Style Intense en FR beschikken nu onder meer over een licht- en regensensor en Coming Home-functie. De Style en Style Intense zijn voortaan uitgevoerd met een board computer en 14 inch wieldoppen, de FR staat op vernieuwde 16 inch lichtmetalen velgen. Volautomatische klimaatregeling is per direct als optie te bestellen voor de Connect-uitvoeringen.

banner-online-kopen.jpg

DE SEAT MII BIJ VAN DEN UDENHOUT, UW SEAT DEALER!

Meteen alle uitvoeringen en opties bekijken van de SEAT Mii bij Van den Udenhout? Download hier de brochure.

STATE-OF-THE-ART AUDIO

Belangrijke verbeteringen zijn de nieuwe You&Mii audiosystemen in de diverse modeluitvoeringen en de beschikbaarheid van DAB+ digitale radio-ontvangst op alle systemen. De Style Connect heeft standaard het You&Mii Music+ audiosysteem aan boord met een radio, CD-speler, 6 luidsprekers en ingangen voor USB en een SD-kaart. De Sport Connect en FR Connect gaan nog een stapje verder, met het You&Mii Color Connection+, met aanvullend een fraai kleurendisplay, Bluetooth en optimale connectiviteit met You&Mii smartphone integratie. Navigatie is mogelijk via de gratis te downloaden Drive Mii App voor iOS- en Android-apparaten. Uiteraard zijn de nieuwe audiosystemen optioneel ook leverbaar voor andere uitvoeringen.

 

DAK IN CONTRASTKLEUR

Ook voor het exterieur van de SEAT Mii zijn diverse opties leverbaar. Voor de Style Connect en Sport Connect zijn de witte en zwarte exterieurstickers van het Color Line-pakket voortaan los verkrijgbaar. De Mii FR en Sport Connect kunnen worden uitgevoerd met het Color Pack Atom, met spiegelkappen en 15 inch lichtmetalen velgen gespoten in Glossy Atom. Voor de Style en Style Connect is er het Color Pack Titanium met spiegelkappen en 14 inch lichtmetalen velgen in Titanium. Daarnaast is de Mii nu verregaand te personaliseren met het dak in een contrasterende kleur.

4 jaar garantie

Of jouw SEAT nog garantie heeft hangt af van de leeftijd van je auto. De garantie van een SEAT geldt in de meeste gevallen voor 4 jaar, ongeacht het aantal eigenaren.

Tegenwoordig hebben alle nieuwe SEAT modellen 4 jaar garantie. Dus als er zich een defect voordoet als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit tot 100.000 km onder de garantie. Mocht je SEAT bijvoorbeeld onverhoopt een mankement hebben aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kun je ervan op aan dat het mankement snel en vakkundig door de SEAT-vestiging wordt verholpen.

Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend, evenals softwarematige aanpassingen waarbij geen fysieke onderdelen vervangen worden. Je SEAT dient daarnaast wel volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden.  

De modellen van SEAT hebben standaard 4 jaar garantie. We praten u graag bij hierover bij Van den Udenhout

 


VOORBEELDBEREKENING: MII

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 9.713,- € 144,- € 11.659,- 7,99% € 6.475,- 36 maanden € 12.950,- € 3.238,-


 

Rijklaar v.a.
€ 13.250,-
Private lease v.a.
€ 219,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 159,- p.m.
Verzekeren v.a.
€ 28,- p.m.
Financieren v.a.
135,- p.m.

 

4-jaar-garantie.png


Occasions

SEAT Mii 1.0 Sport Intense / Demonstratieauto
SEAT Mii 1.0 Sport Intense / Demonstratieauto
Online kopen
Prijs9.950,-
Kilometerstand
18250 km
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
2018
Bouwjaar
SEAT Mii 1.0 60pk Style Connect
SEAT Mii 1.0 60pk Style Connect
Online kopen
Prijs7.750,-
Kilometerstand
65504 km
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
2016
Bouwjaar
SEAT Mii 1.0 FR Connect
SEAT Mii 1.0 FR Connect
Online kopen
Prijs8.450,-
Kilometerstand
46902 km
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
2016
Bouwjaar
SEAT Mii 1.0 FR 60pk Connect
SEAT Mii 1.0 FR 60pk Connect
Online kopen
Prijs9.650,-
Kilometerstand
38356 km
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
2016
Bouwjaar

STEL HIER UW SEAT MII SAMEN!

U kunt uw SEAT Mii geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

 

STEL UW seat mii SAMEN

 configurator.gif

Configurator_mii.jpg

Mii Style

Vanaf € 12.950,-

Configurator_mii-FR.jpg

Mii FR

Vanaf € 14.700,-

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

U wilt graag meer weten over deze SEAT Mii van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze SEAT vestiging in 's-Hertogenbosch of Veldhoven.