Dit is 'm: de nieuwe Leon Sportstourer. Slimmer, strakker en vooral: groter. En nu ook beschikbaar als plug-in hybride

de SEat leon sportstourer

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

DE SEAT LEON SP

De SEAT Leon Sportstourer is bijzonder intelligent, heeft maximale connectiviteit, een gedurfd design en een zeer aantrekkelijke achterkant. De vierde generatie Leon ST geeft met het nieuwe design nog meer karakter en extra comfort. Met een breed motoraanbod, inclusief hybride, is er keuze voor iedereen. De SEAT Leon ST is volledig connected en dat is natuurlijk ideaal in de wereld van nu. Ook is de SEAT Leon Sportstourer voorzien van een modern interieur met de laatste snufjes. Daarnaast heeft de Leon Sportstourer ook nog eens 617 liter aan bagageruimte, je kunt dus altijd al je spullen mee op reis nemen.  

  • Breed motorenaanbod
  • Geroemd om zijn geweldige rijeigenschappen, sportieve styling en rijke uitrusting
  • Volledig connected
  • De beste in zijn klasse!

De SEAT Leon Sportstourer is altijd te bewonderen in onze SEAT showroom in 's-Hertogenbosch en Veldhoven!

Meer informatie

Minder informatie

altijd connected en toch veilig

De SEAT Leon Sportstourer is zacht en sterk, vloeiend en hoekig, ingetogen, maar ook zeker gedurfd. Oftewel de perfecte mix waardoor jij zeker opvalt. Met zijn gestroomlijnde body en moderne interieur zorgt de Leon ST ervoor dat je efficiënter kan rijden. Het interieur van de Leon ST is nog digitaler, slimmer en overzichtelijker. Zo is de Leon Sportstourer voorzien van een 10 inch touchscreen en een virtueel cockpit, zodat je altijd voorzien bent van alle informatie tijdens de rit.

De focus ligt bij de SEAT Leon ST op veiligheid en 'connected' zijn. Tegenwoordig is iedereen ‘connected’ en dus wil je ook ‘connected’ zijn met je auto. Bij de SEAT Leon ST kan dat. De Leon is voorzien van geavanceerde technologieën en intelligente assistentiesystemen. De omgeving wordt gescand en de Leon ST komt zo nodig in actie bij ongeregeldheden. Het maakt niet uit of je telefoon Apple of Android is, want de Leon ST heeft zowel Apple Carplay als Android Auto. Daardoor ben je altijd volledig verbonden met het infotainmentsysteem van de auto via je Smartphone. Al deze innovaties maken de SEAT Leon ST veilig, connected en klaar voor de toekomst!

Benzine, diesel maar nieuw ook hybride

De SEAT Leon St heeft een zeer uitgebreid motorengamma. Zoals te verwachten zijn er de benzine- en dieselmotoren, maar ook kun je nu kiezen voor 2 hybridevarianten: de eTSI en de eHybrid. Bij de dieselmotoren kun je kiezen uit 2 vermogensvarianten, de nieuwe 2.0 TDI met 85 kW/115 pk in combinatie met een handgeschakelde transmissie, maar voor de sportievere rijders onder ons is er ook een 110kW/150 pk-versie, gecombineerd met een DSG-automaat. Bij de benzinemotoren is er keuze uit een driecilinder en viercilinder. Bij beide motoren zijn er 2 vermogensvarianten, namelijk de 1.0 TSI-driecilinder met 66 kW/90 pk en ook hier weer voor de iets sportievere rijders 81 kW/110 pk. De viercilinder 1.5 TSI is beschikbaar met 96 kW/130 pk en de krachtigere motor met 110 kW/150 pk.

Zoals al eerder is benoemd wordt naast de benzine- en dieselmotoren de Leon Sportstourer ook leverbaar met twee hybridevarianten: eTSI en eHybrid. Voor de zuinige rijders onder ons is dit een perfecte optie die zeker kostenbesparend is het is uiteraard goed voor het milieu. De eTSI met 48V mild-hybridetechnologie is beschikbaar voor zowel de 1.0 TSI als de 1.5 TSI en wordt standaard geleverd met een DSG-automaat. De eHybrid bestaat uit een 1.4 TSI-automaat die gekoppeld is aan een elektromotor, wat samen zorgt voor een systeemvermogen van 150 kW/204 pk. De elektrische actieradius bedraagt maar liefst 60 kilometer en dat is natuurlijk een geweldig voordeel.

 

Maak je leven weer spannend - stap in de nieuwe wereld van de Leon Sportstourer.

Wil je graag meer weten over de Leon Sportstourer? Hij is te bewonderen in onze showrooms in Veldhoven of 's-Hertogenbosch. 

4 jaar garantie

Of jouw SEAT nog garantie heeft hangt af van de leeftijd van je auto. De garantie van een SEAT geldt in de meeste gevallen voor 4 jaar, ongeacht het aantal eigenaren.

Tegenwoordig hebben alle nieuwe SEAT modellen 4 jaar garantie. Dus als er zich een defect voordoet als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit tot 100.000 km onder de garantie. Mocht je SEAT bijvoorbeeld onverhoopt een mankement hebben aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kun je ervan op aan dat het mankement snel en vakkundig door de SEAT-vestiging wordt verholpen.

Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend, evenals softwarematige aanpassingen waarbij geen fysieke onderdelen vervangen worden. Je SEAT dient daarnaast wel volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden.  

De modellen van SEAT hebben standaard 4 jaar garantie. We praten u graag bij hierover bij Van den Udenhout

 


VOORBEELDBEREKENING: LEON ST

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 18.525,- € 275,- € 22.250,- 7,99% € 12.350,- 36 maanden € 24.700,- € 6.175,-


 

Rijklaar v.a.
€ 30.950,-
Private lease v.a.
€ 549,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 399,- p.m.
Verzekeren v.a.
€ 34,- p.m.
Financieren v.a.
€ 335,- p.m.
Bijtelling v.a.
€ 203,- p.m.

 

4 jaar garantie

Direct leverbaar


Occasions

SEAT Leon 1.5 TSI 150pk FR Business Intense
SEAT Leon 1.5 TSI 150pk FR Business Intense
Prijs16.950,-
16.550,-
Kilometerstand
130225 km
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
2019
Bouwjaar
SEAT Leon 1.0 TSI 115pk Style Ultimate Edition
SEAT Leon 1.0 TSI 115pk Style Ultimate Edition
Prijs16.250,-
Kilometerstand
89085 km
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
2020
Bouwjaar
SEAT Leon 1.4 TSI e-Hybrid 150kW / 204pk
No image available
Prijs0,-
Kilometerstand
12354 km
Transmissie
Automaat
Brandstof
Hybride
2021
Bouwjaar
SEAT Leon 1.4 TSI e-Hybrid 150kW / 204pk
No image available
Prijs,-
Kilometerstand
20513 km
Transmissie
Automaat
Brandstof
Hybride
2020
Bouwjaar

configurator.gif

 Je kunt jouw SEAT samenstellen via de configurator.

Je kunt de kleur, velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer selecteren. 

STEL je seat SAMEN

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST & BROCHURE

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

U wilt graag meer weten over deze SEAT Leon ST van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze SEAT vestiging in 's-Hertogenbosch of Veldhoven.