SEAT leasing bij Van den Udenhout

Voor onder andere SEAT biedt Van den Udenhout Lease complete mobiliteitsoplossingen aan en wordt er ingespeeld op de mobiliteitswensen van de klant. Wij bedienen zowel de particuliere als zakelijke markt. 

Tevens bieden we de mogelijkheid om een e-bike van het merk Kalkhoff te leasen in combinatie met een auto.

Flexibiliteit is het motto bij Van den Udenhout. Wij geven eerlijk advies. Is elektrisch rijden bijvoorbeeld niet gunstig voor de vakantie? Dan hebben we voor die periode een auto met een verbrandingsmotor klaarstaan.

Door de gastvrijheid en door te ontzorgen geeft Van den Udenhout net dat stukje extra zekerheid. Interesse in het leasen van een SEAT? Maar hieronder de keuze tussen zakelijke lease of private lease en bekijk de mogelijkheden.

SEAT PRIVATE LEASE

Onbezorgd een gloednieuwe SEAT rijden voor een vast all-in bedrag per maand. Dat kan met private lease. Verzekering, wegenbelasting, reparatie, onderhoud, APK: alle kosten zitten bij het maandbedrag inbegrepen. Het enige waar je nog aan hoeft te denken is de brandstof.

naar private lease

SEAT Zakelijke lease

Van den Udenhout biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt perfect in op jouw mobiliteitswensen en die van je werknemers. We hebben een totaalaanbod voor de mobiliteit van al onze klanten. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Naar zakelijke lease

Houd mij op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws rondom de nieuwste SEAT? Laat dan je gegevens achter en wij zorgen dat je niks meer mist omtrent deze fantastische auto!

Blijf op de hoogte van de nieuwste SEAT

WAAROM LEASEN BIJ VAN DEN UDENHOUT?

  • Flexibiliteit is ons motto
  • Mobiliteit op maat
  • Zorgeloos rijden
  • Persoonlijk contact

 

4-jaar-garantie.png