21 september 2020

Vliegende seizoenstart Hockeyclub MOP na 'upgrade' via Autobedrijf Van den Udenhout

Vliegende seizoenstart Hockeyclub MOP na 'upgrade' via Autobedrijf Van den Udenhout
Zes hockeysters van MOP Dames 1 poseren bij hun nieuwe Volkswagen up!

Vijf nieuwe up's! zijn het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen Hockeyclub MOP en Autobedrijf Van den Udenhout. Zes hockeysters van MOP Dames 1 rijden vrijdagmiddag terug naar hun club in hun splinternieuwe Volkswagen up!.

De Vughtse Hockeyclub MOP ('Maakt Onderling Plezier') en Autobedrijf Van den Udenhout zijn door hun jarenlange samenwerking volledig ingespeeld op elkaars verwachtingen en mogelijkheden. Dat schept een hechte vertrouwensband. En die zien we duidelijk terug in de uitstaling van de nieuwe Volkswagen up's! van de Dames: ze zijn volledig bestickerd in een combinatie van de MOP- en Van den Udenhout-kleuren. Ook het bedrijfslogo van Claeren is terug te vinden in de bestickering. De financieel dienstverlener sponsort de verzekering van de auto's. De hockeyclub brengt de auto's onder bij Van den Udenhout Lease.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Volkswagen up! voor hockeyclub MOP

Goede start van het nieuwe seizoen

Dames 1 van de Vughtse Hockeyclub MOP maakt met vijf nieuwe auto's een goede start van het hockeyseizoen. Er heerst vrijdagmiddag dan ook een opgetogen sfeer in 'de Huiskamer' van Van den Udenhout. Zes speelsters van het eerste dameselftal worden gastvrij ontvangen bij het glazen pand precies tussen de Volkswagen- en Audi-showroom aan de Balkweg 1 in. Daar nemen keepster Zoë van de Barselaar en speelsters Floortje Arnts, Amelia Katerla, Camila de Maria, Manuela del Valle Dupuy en Maria Soledad Villar Basso de sleutels van hun nieuwe Volkswagen in ontvangst. De twee laatstgenoemden gaan samen een up! delen. Voor de gelegenheid zijn de Dames in volledig tenue gekomen. En uiteraard worden alle COVID-richtlijnen netjes nageleefd.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

De Dames van MOP in 'de Huiskamer' van Van den Udenhout

Na een kort fotomomentje gaan de Dames (de) weg (op) in hun nieuwe auto. Van den Udenhout Lease bedankt Hockeyclub MOP wederom voor het vertrouwen en wenst Dames 1 veel rijplezier en veilige kilometers toe!

Kurt Verhees overhandigt de Dames van MOP de sleutels van hun nieuwe up!

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan