11 juli 2019

Van den Udenhout Business Center charmeert rijschool uit Vlijmen met felrode SEAT

Van den Udenhout Business Center charmeert rijschool uit Vlijmen met felrode SEAT
Van den Udenhout wenst de rij-instructeurs en lesrijders van Verkeersschool Bakker veel plezierige en veilige lesuren toe!

De rijschoolbranche bestempelde het automerk SEAT onlangs als favoriet. Het Business Center van Autobedrijf Van den Udenhout overtuigt ook Verkeersschool Bakker van het Spaanse merk. De rijschooleigenaar haalde vrijdag samen met zijn instructeurs zijn 5 gloednieuwe SEAT's op bij onze Bossche SEAT-vestiging.

Nadat de witte Peugeot's 208 jarenlang het aanzicht van dé rijschool in Vlijmen en omstreken bepaalden, prijken er nu 5 rode SEAT Ibiza's op de oprit. Dat had wel eens anders kunnen uitpakken. Rijschoolhouder Eric Bakker had zijn oog al laten vallen op auto's van een Amerikaanse autofabrikant.

Schaalmodel rode SEAT Ibiza FR

Een aangename verrassing

Daarom verraste ons Business Center hem met een schaalmodel van een rode SEAT Ibiza FR. En dat viel in de smaak. Ook de rij-instructeurs hadden wel oren naar het Spaanse merk. Na een aantal gesprekken, financiële berekeningen én stevige onderhandelingen werd duidelijk dat de SEAT Ibiza een slimme aankoop voor de verkeerschool is en de knoop werd doorgehakt.

Om het dagelijks werkplezier van de rij-instructeurs te vergroten én om zich te onderscheiden kiest rijschoolhouder Eric Bakker voor 5 zeer complete SEAT Ibiza’s FR, in Business Intense uitvoering, met een felrode kleur. Dat het Van den Udenhout Business Center altijd een passende totaaloplossing zoekt op het gebied van zakelijke mobiliteit en daarbij de klant volledig ontzorgt, blijkt nadat er niet veel later ook nog een zesde auto, een DSG-automaat, wordt besteld - ter vervanging voor de Toyota Yaris van de rijschool. Alle auto's zijn middels Financial Lease bij VWPFS ondergebracht.

De rij-instructeurs van Verkeersschool Bakker halen hun nieuwe SEAT Ibiza's op in Den Bosch

Apetrots haalden Eric, zijn vrouw Sophia en de medewerkers van de rijschool vrijdag hun nieuwe lesauto's op bij onze SEAT-vestiging aan de Balkweg 6 te 's-Hertogenbosch.

De nieuwe SEAT Ibiza's FR van Verkeersschool Bakker

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan