18 november 2020

Stap eenvoudig op een elektrische (deel)fiets bij Autobedrijf Van den Udenhout

Stap eenvoudig op een elektrische (deel)fiets bij Autobedrijf Van den Udenhout
In de pick-up points bij de vestigingen van Van den Udenhout staan 5 elektrische Kalkhoff bikes

De drukte van de stad vermijden met de auto en op elektrische fiets naar een (werk)afspraak? Bij de vestigingen van Autobedrijf Van den Udenhout in 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Veldhoven is het nu voor iedereen mogelijk om snel en eenvoudig op een e-bike te stappen.

Ze springen direct in het oog. Voor de deur van de drie vestigingen van het autobedrijf zijn een soort van felblauwe bushokjes neergezet. Dit zijn de pick-up points voor de elektrische fietsen. In ieder pick-up point staan vijf e-bikes van het premium merk Kalkhoff. En die kan iedereen gebruiken!

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Huur eenvoudig een Kalkhoff e-bike

Vooraf reserveren

Het gebruik van zo'n Kalkhoff e-bike is erg eenvoudig. En je hoeft er de showroom van het autobedrijf niet voor binnen. De provider "Movelo" heeft een gratis smartphone-app gelanceerd. Die is te downloaden in de Apple App Store en in de Google Play Store en daarmee reserveer je een fiets. Dat kan je vooraf thuis al doen, maar het kan ook ter plaatse. In de app geef je namelijk aan wanneer je de e-bike wilt gebruiken en waar je 'm wilt ophalen. Je kiest zelf hoelang je de elektrische Kalkhoff bike nodig hebt. Dat is al mogelijk vanaf 1 uur. Maar je kunt 'm ook voor een hele dag huren, als je eens een dagje wilt gaan fietsen.

Het bericht gaat verder onder de video

Twee euro per uur

Afrekenen gebeurt met credits. Die credits koop je in de Movelo app. Omgerekend kost het gebruik van een Kalkhoff e-bike € 2,- per uur of € 10,- per dag.

Ontgrendelen

Wanneer de reservering gelukt is, kun je bij de gekozen vestiging van Autobedrijf Van den Udenhout de fiets uit het pick-up point halen. De premium e-bikes worden in de pick-up points automatisch opgeladen. Zo heb jij geen zorgen over een lege accu. Met de Movelo app ontgrendel je de door jou gereserveerde fiets en je kunt op pad!

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Stap voordelig op een Kalkhoff e-bike bij Van den Udenhout

Buiten kantooruren

Alles gaat dus via handige smartphone-app. Daardoor is het ook mogelijk om een e-bike te huren in de avonduren of in het weekend: je hoeft er de showroom immers niet voor binnen. Maar mocht je er even niet uitkomen met de app, dan staan de medewerkers van het autobedrijf klaar om jou op weg te helpen!

Alle aanvullende info is te vinden op deze pagina

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan