26 november 2018

Nieuwe generatie Audi Q3 geprijsd en direct bestelbaar

Nieuwe generatie Audi Q3 geprijsd en direct bestelbaar
De tweede generatie van de Audi Q3

De tweede generatie van de Audi Q3 wordt in december verwacht in de showroom van Van den Udenhout. In eerste instantie wordt de compacte SUV leverbaar met 2 verschillende motoren.

De benzinevariant, een 150 pk sterke 35 TFSI, kent een vanafprijs van € 44.285,-*. De prijs van de diesel-uivoering, een 150 pk sterke 35 TDI met standaard automaat, is nog niet bekend. Beide voorwielaangedreven modellen zijn sinds donderdag te bestellen.

Quattro

Na de jaarwisseling volgen de sterkere benzinemotoren met 190 en 230 pk die allebei voorzien zijn van quattro-vierwielaandrijving. Ook verschijnt dan de quattro-variant van de 150 pk TDI, evenals de sterkere 190 pk TDI quattro.

Tweede generatie Audi Q3

De nieuwe Audi Q3 is een stukje groter dan zijn voorganger. In de wielbasis krijgt hij er bijna 8 centimeter bij. In combinatie met de verschuifbare achterbank levert dat tot 215 liter extra bagageruimte op.

Met zijn scherpe lijnen en grote grille oogt de nieuwe cross-over agressiever en krachtiger dan zijn 7 jaar oudere broer. De tweede generatie is standaard voorzien van LED-koplampen, MMI Radio plus met touchscreen en het veiligheidssysteem pre sense front. En ook staat hij standaard op lichtmetaal.

A6 kenmerken

Het interieur van de nieuwe SUV lijkt sterk op dat van de Audi A6. Zo heeft de nieuwe Q3 dezelfde Virtual Cockpit, hetzelfde dashboard-design en zien we dezelfde vormen terugkomen. Optioneel is de Q3 leverbaar met het hoogwaardig B&O audiosysteem.

Interieur van de Audi Q3

Edition one

Ter ere van de marktintroductie is de nieuwe Audi Q3 tijdelijk leverbaar in de speciale uitvoering edition one. De gelimiteerde uitgave is standaard voorzien van de S line en Pro Line exterieurpakketten, het Design Selection interieurpakket, lederen bekleding en 20-inch lichtmetalen velgen. En is enkel beschikbaar in de exclusieve Chronusgrijze lak.

Maatwerk

Verder kent de nieuwe Audi Q3 voldoende personaliseringsmogelijkheden door de ruime keuze in aangeboden pakketten. Voor € 2.700,- meer wordt de Q3 geleverd met het Pro Line-pakket, wat onder andere Audi virtual cockpit, cruise control, parkeerhulp achter en een elektrisch te bedienen achterklep bevat. Met het Pro Line S-pakket wordt de SUV voor € 5.200,- voorzien van het S line interieur, het Audi sound system, LED-verlichting met dynamische knipperlichten en aluminium accenten in het interieur. Doe daar nog € 100,- bovenop en de auto wordt aangekleed met het Pro Line Plus-pakket en heeft dan ook lederen/kunstlederen bekleding en achterbank plus.

* Alle prijzen vermeld in dit bericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 22 november 2018, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan