17 december 2018

Medewerkers Van den Udenhout naar nationale finale Top SEAT People

Medewerkers Van den Udenhout naar nationale finale Top SEAT People
Awards voor de Top SEAT People 2018, per discipline

Vijf medewerkers van Van den Udenhout - een fleet specialist, een autotechnicus, een service adviseur en twee garantie specialisten - plaatsen zich voor de nationale finale van de Top SEAT People competitie. Samen met 32 concullega's van 15 andere Nederlandse SEAT-dealers strijden zij op zaterdag 16 maart 2019 in Leusden voor een plek in de internationale finale.

De top van Nederland

De vijf medewerkers van Van den Udenhout behoren met hun kwalificatie tot de top van Nederland. Dat bewezen zij door de beste score te behalen in de online voorronde. Daar gaven ze antwoord op vragen over de merken SEAT en CUPRA, op vragen over de nieuwe Tarraco en werd hun vakinhoudelijke kennis getoetst. Middels de online voorronde kwalificeerden in totaal 37 medewerkers van 16 Nederlandse SEAT-dealers zich binnen de 5 vakgebieden fleet specialisten, autotechnici, service adviseurs, verkoop adviseurs en garantie specialisten. De nationale finale vindt plaats op zaterdag 16 maart 2019 bij de PON Academy in Leusden.

's Werelds beste SEAT medewerkers

De winnaar per discipline is zeker van een plekje in de internationale finale in Barcelona. Tijdens het meerdaagse event vertegenwoordigen ze Nederland en gaan ze, van 12 t/m 14 april 2019, de concurrentie aan met de concullega's uit de landen Algerije, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Marokko, Mexico, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Sweden, Tsjechië, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Na afloop worden 's werelds beste SEAT medewerkers gekroond.

20ste editie

SEAT biedt met de Top SEAT People contest erkenning voor goed werk en persoonlijke ambitie om de beste professional in de Automotive-sector te zijn. SEAT specialisten gaan tijdens het event de concurrentie met elkaar aan om kennis en vaardigheden op de proef te nemen. In 2019 wordt de 20ste editie van de competitie gehouden.

SEAT startte in 1998 met de Motivational Training Contest. Een motivatiewedstrijd speciaal voor medewerkers van SEAT-dealers om het niveau van professionaliteit te toetsen en te behouden. Die groeide later uit tot de Top SEAT People contest.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan