17 augustus 2018

Laden is het nieuwe tanken: loopt het tijdperk van fossiele auto's ten einde?

Laden is het nieuwe tanken: loopt het tijdperk van fossiele auto's ten einde?
Is het tijdperk van benzine- en dieselauto's binnenkort voorbij?

Even snel de auto pakken voor een kort ritje? En zonder gewetensproblemen met de auto naar het werk, in plaats van met de trein? Met een elektrische auto kunt u weer ongegeneerd genieten van iedere autorit!

En dat zonder extra belasting van uw portemonnee. Want de benzineprijs rijst de pan uit, weten we allemaal. Wie de nodige kilometers rijdt, ziet zijn banksaldo dalen. Op dit moment is de adviesprijs voor een liter Euro 95 gemiddeld 1,78 euro. Mede daarom wordt elektrisch rijden steeds populairder. Reken maar uit: met een nieuwe 100% elektrische e-Golf bespaart u al snel 1.700 euro* aan brandstof.

De elektrische auto is een comfortabel, schoon en zuinig alternatief voor de huidige fossiele brandstofauto. Dat vindt ook onze overheid. Het streven van ons kabinet, dat vanaf 2030 alle nieuw verkochte auto's emissieloos (en dus elektrisch) zijn, staat officieel vastgelegd in het regeerakkoord. Het mag dus duidelijk zijn dat elektrisch rijden niet alleen uw banksaldo, maar ook onze luchtkwaliteit ten goede doet.

Een volledig elektrische auto is in bijna elk opzicht superieur aan zijn fossiele broertje. Maar is daarmee het tijdperk van benzine- en dieselauto's binnenkort voorbij? Dan moet elektrisch rijden eerst voor iedereen een betaalbaar alternatief worden. Die mening deelt ook Mountox.com, een platform om elektrische auto's te vergelijken. Want koopt u een elektrische auto bij Van den Udenhout, dan geeft Mountox u 100 euro korting** op uw aankoop. En dat brengt die nieuwe Audi e-tron toch weer een stukje dichter naar uw oprit.

 

* Berekend op Mountox.com, in vergelijking met een reguliere benzineauto op basis van 20.000 kilometer per jaar.
** Deze actie is geldig tot maart 2019.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan