13 juli 2018

Kurt Verhees opent nieuwe familiekamer JBZ

Kurt Verhees opent nieuwe familiekamer JBZ
Kurt Verhees knipt het rood/witte lint door: de familiekamer is officieel geopend

Slingers en ballonnen op de afdeling Cardiologie A2 Noord van het het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. Met een grote schaar knipte Kurt Verhees dinsdag het rood/witte lint door en daarmee is de familiekamer officieel geopend. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van het ziekenhuis in vervulling.

Een acute opname in het ziekenhuis nooit fijn. Het leed wordt enigszins verzacht als er familie van de patiënt dichtbij is. "Maar het is voor de familie ook weer niet zo fijn om steeds in dezelfde kamer te zijn waar verpleegkundigen en artsen continu in de weer zijn. Een ruimte om even terug te trekken is dan erg prettig", vertelt een van de familieleden die aanwezig is bij de opening.

Van den Udenhout maakt als Vriend van het Jeroen Bosch Ziekenhuis de familiekamer financieel mee mogelijk. Directeur Kurt Verhees vindt het als rasechte Bosschenaar erg fijn om iets te kunnen doen voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis. "Héél graag gedaan, vanuit het bedrijf en als persoon!"

In de familiekamer hangt een huiselijke sfeer: familieleden kunnen er de nacht doorbrengen op een comfortabele slaapbank en een televisie en sfeervolle verlichting maken het geheel compleet. De verpleegkundigen van het Bossche ziekenhuis zijn dolblij met de nieuwe kamer: "Het is zó fijn om mensen dit aan te kunnen bieden".

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan