5 maart 2020

Krachtig en ruim: de Volkswagen Golf Variant is de ultieme vakantie-auto!

Krachtig en ruim: de Volkswagen Golf Variant is de ultieme vakantie-auto!
De Golf Variant in de Volkswagen-showroom van Van den Udenhout

De Golf Variant is de stationvariant van de Volkswagen Golf. De bagageruimte van 605 liter, en met de achterbank plat van zelfs 1.620 liter, maakt hem een ideale gezinsauto.

De Golf Variant is er voor iedereen die graag een echte Golf rijdt. Maar die eigenlijk ook best wat meer ruimte kan gebruiken. Net als de reguliere Golf zit de station vol innovatie. Hij beschikt over de nieuwste technieken en - met onder andere park distance control, climatronic en apative cruise control - maakt hij het dagelijks leven een stuk aangenamer. De extra grote kofferbak doet 'm uitblinken. Want ten opzichte van de reguliere Golf is die bijna 400 liter ruimer! Zonder moeite past er alle bagage in, inclusief de hond en het speelgoed van de kinderen. Dus of je nu boodschappen gaat doen of op vakantie gaat: de Variant is altijd een goede keuze.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

De extra ruime kofferbak van de Volkswagen Golf Variant

Comfortabel en luxe van binnen

Het interieur van de Volkswagen Golf Variant biedt alle ruimte voor luxe. Het geavanceerde dashboard is - evenals het stuurwiel en de schakelknop - met leer bekleed en toont alle informatie die je nodig hebt. Achter het stuur geniet je, behalve van de ruimte, ook van heerlijke comfortabele stoelen. En de slimme opbergmogelijkheden voor kleine spullen maken 'm superhandig.

Voordelig

Van den Udenhout heeft haar Volkswagen Golf Variant voorraad tijdelijk superscherp geprijsd. Het gaan dan om de Variant met 130 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor: ruim genoeg om met het hele gezin op vakantie te gaan. En krachtig genoeg om ook de caravan of vouwwagen mee naar Zuid-Frankrijk te trekken. Uitgerust met onder andere adaptive cruise control en 16" lichtmetalen velgen. Hij is tijdelijk leverbaar voor het unieke actie-tarief van € 25.983,-. En wie kiest voor private lease rijdt deze ruime Golf al voor het vlijmscherpe maandbedrag van € 349,-.

Bekijk de actie-voorraad

Wanneer stond de vakantie ook alweer gepland?

De Golf Variant is direct leverbaar. Dus met deze scherpe actie kun jij je meivakantie al (extra voordelig) gaan plannen. Waar gaat de reis heen?

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan