6 februari 2019

Kennismaken met CUPRA & Tarraco: terugblik op geslaagd VIP event

Kennismaken met CUPRA & Tarraco: terugblik op geslaagd VIP event
De CUPRA-showroom werd met een sensationeel licht- en geluidsspektakel officieel geopend

Zo'n 150 gasten waren vrijdagavond 25 januari aanwezig bij de officiële opening van de CUPRA-showroom in Den Bosch. Als kers op de taart maakten zij gelijktijdig op een unieke manier kennis met de Tarraco, SEAT's derde en grootste SUV.

VIP event

Dat alles gebeurde tijdens een exclusief VIP evenement in de showroom aan de Balkweg 6 te 's-Hertogenbosch. De locatie was voor het speciale event geheel in stijl gebracht: een knisperend vuur verwelkomde de gasten bij de ingang van de SEAT-showroom en een oranje loper leidde het bezoek naar binnen. Daar stonden de tapas klaar en onder het genot van een drankje waanden de bezoekers zich direct in Spaanse sferen.

Entree van de SEAT-showroom in Den Bosch tijdens de exclusieve VIP avond

Tapas zorgt voor Spaanse sferen in Den Bosch

 

Onthulling SEAT Tarraco

De eerste gasten druppelden om zeven uur binnen. Twee Tarraco's stonden niets verhullend klaar onder zilveren doeken, die even over achten - na een presentatie over het merk SEAT en autobedrijf Van den Udenhout door commercieel directeur Mark Bastiaansen - van de auto's verdwenen. Het was de tweede keer dat de Tarraco Roadshow Van den Udenhout aandeed. Twee weken eerder, op donderdag 10 januari, was het nieuwste vlaggenschip van SEAT te ervaren in de Veldhovense showroom. Beide Roadshow's waren goed voor 35 proefritten.

Presentatie door Mark Bastiaansen bij Van den Udenhout in Den Bosch

Introductie van het merk CUPRA

Na de korte, eerste kennismaking met de Tarraco werd het publiek naar de nog afgeschermde CUPRA-lounge geleid. Het officiële moment werd met een sensationeel licht- en geluidsspektakel geïnitieerd waarna ook hier de doeken vielen: het nieuwe gedeelte in de Bossche showroom werd met gepaste trots geopend. Van den Udenhout is dé CUPRA-dealer van Zuid-Nederland en in de nieuwe lounge aan de Balkweg 6 kunnen liefhebbers van Spaanse sportiviteit hun hart ophalen en het merk CUPRA optimaal beleven. Het eerste model van het nieuwe, Spaanse merk - de CUPRA Ateca - staat exclusief in de Bossche winkel. Evenals de Leon CUPRA, nog gebouwd onder het merk SEAT.

De onthulling van de CUPRA-showroom in Den Bosch was een groot spektakel

De flessen werden ontkurkt en de bar geopend. In een ontspannen ambiance genoten de gasten van een drankje en van de nieuwe, Spaanse auto's. Rond 22.00 uur liep de geslaagde avond ten einde. Er werd enthousiast nagepraat, want al dat nieuws uit Spanje laat een diepe indruk achter.

Bekijk alle foto's van het exclusieve VIP event

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan