5 mei 2020

Kalkhoff e-bikes van Van den Udenhout in top 10 Consumentenbond

Kalkhoff e-bikes van Van den Udenhout in top 10 Consumentenbond
Kalkhoff e-bikes komen uit onderzoek van de Consumentenbond als beste uit de bus.

Kalkhoff e-bikes komen uit onderzoek van de Consumentenbond als beste uit de bus. Maar liefst 5 modellen staan in de top 10. Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij Autobedrijf Van den Udenhout in Den Bosch.

Met de veranderende wensen van zakelijke én particuliere fietsenrijders verandert ook de functie van de autodealer. Autobedrijf Van den Udenhout speelt hier op in met de verkoop van Kalkhoff e-bikes.

Kalkhoff

Het merk Kalkhoff bestaat al 100 jaar en de betrouwbare elektrische fietsen staan dan ook niet voor niets in de top 10 van de Consumentenbond. Kalkhoff kenmerkt zich door het strakke en moderne design en de krachtige premium motoren, en is niet voor niks marktleider in Duitsland.

Accountmanager fleetsales Freek Klijn van Van den Udenhout: "we zullen moeten gaan wennen aan 'social distancing', oftewel de 1,5 meter economie. Dit heeft invloed op onze dagelijkse reisgewoontes. Minder mensen in het openbaar vervoer, maar bijvoorbeeld ook niet meer carpoolen. Waarom ook niet het moment om nu een alternatieve reismethode te gaan combineren met een gezondere levensstijl? Vanuit Van den Udenhout geven wij hierin graag een 'duwtje in de rug'!"

Besteed bijvoorbeeld je vakantiegeld aan een nieuwe e-bike en ontdek, in tijden als deze, het prachtige Nederlandse land met een elektrische fiets van Kalkhoff. Tijdelijk profiteer je namelijk van extra scherpe aanbiedingen!

Bekijk alle Kalkhoff e-bike acties

Private lease een e-bike

Het grootste verschil tussen een fiets leasen en kopen is het eigenaarschap. Als je kiest voor kopen, is de fiets direct van jou. Bij leasen niet. Koop je een fiets, dan zijn ook alle bijkomende kosten voor het onderhoud en verzekeren van de e-bike voor jouw rekening. Bij het private leasen van een e-bike zijn alle kosten voor onderhoud, reparatie en banden in de leaseprijs inbegrepen. Daarnaast is de fiets verzekerd in geval van schade of diefstal en kun je bij pech gebruik maken van de pechhulp. Aan het einde van de looptijd geef je de fiets weer terug aan Van den Udenhout.

Fiets van de zaak

Woon jij bijvoorbeeld binnen een straal van 20 kilometer van je werk, dan is de e-bike erg interessant voor woon-werkverkeer. Forenzen met een e-bike is niet alleen kostentechnisch beter, maar uit onderzoek blijkt ook dat het tijdswinst oplevert ten opzichte van het reizen met de auto of het openbaar vervoer. Het is ook milieubewust én het past perfect binnen een gezonde levensstijl!

Lees meer over 'lease a bike'

Topmodel

De Kalkhoff Image 5.B Belt BLX 625Wh is één van de topmodellen van Kalkhoff. Comfortabel en, dankzij de krachtige Bosch Performance Line (Cruise) middenmotor, perfect toegerust op de uitdagingen van alledag. De Image 5.B is de perfecte mix tussen comfort en technologie. Inclusief hoogwaardige Belt remaandrijving en 625 kWh accu en verkrijgbaar in 2 kleuren. Deze e-bike is tevens voorzien van traploze naafversnellingen, voorvork- en zadelpenvering en schijfremmen.

Bekijk alle Kalkhoff e-bike modellen

 

kalkhoff-showroom1.jpg

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan