22 juni 2022

Gelimiteerde Sport-uitvoering van de nieuwe SEAT Ibiza direct bestelbaar

Gelimiteerde Sport-uitvoering van de nieuwe SEAT Ibiza direct bestelbaar
De SEAT Ibiza Sport met 150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor en zeventraps DSG-automaat

De nieuwe SEAT Ibiza kwam vorig jaar zomer (hand in hand met de nieuwe Arona) naar onze showrooms. Deze zomer breidt SEAT de line-up van de nieuwe Ibiza uit met een speciaal gelimiteerde Sport-uitvoering (van 150 pk!).

De vernieuwde SEAT Ibiza was tot voor kort alleen te bestellen met 1.0 TSI benzinemotor. Daar komt deze zomer verandering in. SEAT introduceert een speciale, sportieve uitvoering van haar Ibiza met een 150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor, gekoppeld aan een zeventraps DSG-automaat. De SEAT Ibiza Sport is direct (in gelimiteerde oplage!) beschikbaar vanaf € 29.950,-.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

De nieuwe SEAT Ibiza Sport-uitvoering

Sportieve topprestaties

De 150 pk sterke en exclusieve SEAT Ibiza Sport staat garant voor hoge prestaties. Zo trekt hij vanuit stilstand in 8,1 seconden een sprint naar de 100 km/u en rijdt hij 216 km/u op top.

Krachtige looks

De 17" lichtmetalen velgen, waar de Sport-uitvoering van de Ibiza standaard op staat, geven de hatchback direct een sportieve look. Die wordt extra aangezet door de spiegelkappen in hoogglans zwart, de diffuser onderaan de achterbumper en de extra donker getinte achterramen. De Ibiza Sport is standaard voorzien van full-ledverlichting en mistlampen voor.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

ibiza-sport-interieur.png

Luxe en comfort

Wie achter het (met leer beklede, multifunctionele) stuur plaatsneemt, doet dat in een sportstoel met perfecte steun. Het infotainmentsysteem in de sportieve hatchback heeft een 8,25" (centraal geplaatst) display, waar iedere smartphone eenvoudig aan te koppelen is met Apple CarPlay / Android Auto. Standaard is de Ibiza Sport voorzien van parkeersensoren voor en achter, cruisecontrol, automatische airconditioning, led-interieurverlichting en verlichte randen rond de ventilatieroosters. Met het oog op veiligheid zijn ook de rijhulpsystemen Front Assist, Lane Assist en vermoeidheidsherkenning aan boord.

Configureer en bestel direct

De SEAT Ibiza Sport is direct te configureren en bij Van den Udenhout te bestellen vanaf € 29.950,-. Hij wordt, net als iedere nieuwe SEAT, geleverd met vier jaar garantie.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan