Exclusieve preview CUPRA Terramar bij Van den Udenhout

26 september 2024
Exclusieve preview CUPRA Terramar bij Van den Udenhout

De nieuwe CUPRA Terramar is pas in november te bestellen, maar komt van dinsdag 8 t/m donderdag 10 oktober al naar Van den Udenhout in Den Bosch. Tijdens deze exclusieve preview kunnen bezoekers de nieuwe hybride SUV al uitgebreid bewonderen. De preview vindt alle drie de dagen plaats van 13:00 tot 17:00 uur. Onder het genot van heerlijke Spaanse hapjes en mocktails vertellen de specialisten alles over de Terramar. Daarbij is iedereen van harte welkom.

Hoge verwachtingen van de Terramar

De verwachtingen van de nieuwe CUPRA Terramar zijn hooggespannen. Deze hybride SUV kan 120 kilometer volledig elektrisch rijden, voordat de brandstofmotor ingeschakeld wordt. Met allerlei sportieve accenten en maximaal 272 pk vermogen, belooft rijden in de Terramar een sportief feestje te worden. Des te meer door het stijlvolle interieur, dat onder andere beschikt over comfortabele kuipstoelen.

Recent geopende showroom

Eerder dit jaar werd CUPRA Garage Den Bosch op Balkweg 6 na een grondige verbouwing feestelijk geopend. Sindsdien is Van den Udenhout dé CUPRA-dealer van het zuiden van het land. Verschillende nieuwe modellen, waaronder de Tavascan, zijn sinds de opening al verwelkomd in de nieuwe showroom. Tijdens de preview van 8 t/m 10 oktober wordt de Terramar daar al tijdelijk aan toegevoegd, al vóór de officiële marktintroductie.