8 november 2021

Droom(Audi) wordt snel werkelijkheid bij Van den Udenhout

Droom(Audi) wordt snel werkelijkheid bij Van den Udenhout
Alice van der Linden met haar splinternieuwe Audi e-tron GT

"Dit is nu echt mijn droomauto", riep mevrouw Van der Linden enthousiast toen ze bij de Audi-showroom van Autobedrijf Van den Udenhout in 's-Hertogenbosch oog in oog stond met de e-tron GT. Mede dankzij de specialisten van Van den Udenhout Lease is ze twee weken later trots eigenaresse van die droom-Audi. Een happily ever after, zo blijkt.

Het sprookje begon wat minder rooskleurig. De nacht voor het geplande bezoek aan de Bossche Audi-dealer, gaat de huidige Audi van mevrouw in vlammen op. "Aangestoken, op onze eigen oprit notabene", vertelt ze geschrokken. Alice van der Linden had haar oog in eerste instantie laten vallen op een nieuwe e-tron 55 SUV: een praktische auto voor een gezin met 4 kinderen, zoals het hare. Maar het bezoek aan de Audi-showroom, verandert de kijk op zaken. Daar wordt ze op slag verliefd op de sportieve e-tron GT. "Dan doe je, wat betreft de praktische afwegingen, toch graag wat water bij de wijn."

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Alice van der Linden voor haar praktijk Elan Clinics in Helvoirt

Shortlease

Alice Van der Linden runt haar eigen cosmetische kliniek, Elan Clinics in Helvoirt. Ze is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van peeling, fillers, huidverbetering en botox. Het is voor haar dan ook noodzaak om te allen tijde mobiel te zijn. Daarom wordt er door Van den Udenhout Lease een shortlease constructie opgezet, zodat ze in ieder geval door kan met werken tot het moment dat haar nieuwe e-tron GT geleverd wordt.

Carspotters

En die e-tron GT, die is er dus al binnen enkele weken. In het prachtige Suzukagrijs, de kleur die door de kinderen is gekozen. "Het is een verschijning, een kanon", vertelt ze trots. "En mijn Audi, die is ook erg geliefd bij carspotters. Ik wist in eerste instantie niet wat me overkwam!"

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Audi e-tron GT en Cube laadoplossing

Cube laadoplossing

De meest handige manier om een elektrische auto op te laden, is natuurlijk met een eigen laadpaal. En ook hierbij heeft Van den Udenhout Lease meegedacht. De volledig elektrische Audi komt daarom hand in hand met een Cube laadoplossing. Die is binnen een dag vakkundig geïnstalleerd op de oprit van mevrouw Van der Linden, op een eikenhouten basis die haar man speciaal heeft gemaakt zodat de Cube perfect past bij de natuurlijke leefomgeving.

Cube laadoplossing

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan