19 november 2020

Binnen één week – en dus tegen 8% bijtelling – rijden in een nieuwe ID.3 bij Autobedrijf Van den Udenhout

Binnen één week – en dus tegen 8% bijtelling – rijden in een nieuwe ID.3 bij Autobedrijf Van den Udenhout
Eén van de prachtige ID.3 modellen van Van den Udenhout in de kleur Gletscher White

De ID.3 is de nieuwste en meest innovatieve elektrische auto van Volkswagen. Hij heeft een actieradius van ca. 425 kilometer en is pas sinds enkele maanden verkrijgbaar. Wij beloven u dat u nu binnen één week in een splinternieuw exemplaar kunt rijden: daarmee stapt de zakelijke rijder nog in tegen 8% bijtelling!

Onze collega's van onze Volkswagen-vestigingen in Eindhoven, Oss en 's-Hertogenbosch hebben het er maar druk mee. Zij zijn momenteel druk doende met het afleveren van de eerste ID.3 modellen aan onze klanten. En die nieuwe Volkswagen ID.3 is niet alleen mooi en innovatief. Hij is ook erg duurzaam. Het is namelijk de eerste auto ter wereld die volledig CO2-neutraal gebouwd wordt. Mits hij wordt geladen met groene stroom is hij dus zijn hele levenscyclus klimaatneutraal!

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

De ID.3 is zijn gehele levenscyclus klimaatneutraal

Binnen één week rijden

Wij hebben diverse uitvoeringen van de ID.3 op voorraad, zoals de rijk uitgeruste First Editions. Maar ook de Life- en de Business-uitvoering zijn recent toegevoegd aan onze bedrijfsvoorraad. Wie kiest voor één van deze modellen kan binnen één week rijden, zo beloven wij u.

De zakelijke rijder

Wie de ID.3 zakelijk wil rijden, doet dat alléén dit jaar nog tegen 8% bijtelling. De bijtelling op elektrische auto's stijgt in 2021 naar 12%. Dat betekent voor de ID.3 een prijsverschil van € 83,- netto bijtelling per maand. En dat loopt op tot een totaalvoordeel van maar liefst € 4.980,-!

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Rijd de ID.3 zakelijk tegen 8% bijtelling

We bieden bedrijven nu ook de mogelijkheid om in te stappen middels shortlease: zonder langdurende contracten én (ter introductie) tegen een scherp kennismakingstarief!

Private lease

Daarnaast is het nu ook mogelijk om een gloednieuwe ID.3 te rijden middels private lease. U rijdt 'm voor een vast bedrag per maand waarbij onderhoud, reparatie en een allrisk dekking zijn inbegrepen. Het enige waar u zelf nog aan hoeft te denken, is aan de brandstof een volle accu. Want wie kiest voor de nieuwe ID.3 bespaart per maand gemiddeld zo'n € 50,- aan brandstofkosten! En alleen bij Van den Udenhout stapt u nu in de Life-uitvoering van de Volkswagen ID.3 vanaf € 476,- per maand.

Bekijk de private lease-tarieven

Zekerheid

En verliest u onverhoopt uw baan of vallen er andere vervelende zaken voor? Dan is uw private lease-contract (bijna) altijd opzegbaar! Kortom, kies voor optimale flexibiliteit en zekerheid bij Van den Udenhout.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan