19 oktober 2018

Bezoek ons tijdens AutoStad Den Bosch en profiteer van heel, heel scherpe tarieven

Bezoek ons tijdens AutoStad Den Bosch en profiteer van heel, heel scherpe tarieven
Bezoek Van den Udenhout tijdens AutoStad Den Bosch!

Snel rijden, zekerheid over prijs, ruime keuze en op=op! Tijdens het AutoStad Den Bosch Festival pakken we uit met onze voorraadmodellen waaraan veel voordeel is gekoppeld.

Private lease

Private lease staat centraal tijdens het actieweekeinde wat plaatsvindt van 26 tot en met 28 oktober 2018. De modellen liegen er niet om: Volkswagen take up!, Audi A3 Sportback en Audi Q2, ŠKODA Rapid Clever en SEAT Arona. Lease ze dit weekend tegen uitermate scherpe tarieven! Twijfelt u nog tussen kopen of leasen? Wij zetten de voordelen van private lease voor u op rij.

Hands up voor de take up!

Een deal met de take up! gaat samen met een gratis diner bij Van der Valk Vught en koffie met gebak bij iedere proefrit met offerte.

De Audi Q2, de SEAT Arona en de ŠKODA Rapid Clever zijn gekoppeld aan extra Van den Udenhout Premie. Die kan oplopen tot 2.355 euro.

Vanzelfsprekend leggen we ook de nadruk op de nieuwe Volkswagen T-Roc, een scherpe lease-prijs van de Audi A1 Privé en de gloednieuwe ŠKODA Fabia. Laatstgenoemde beleeft zijn première in het Autostad-weekeinde, wat we ook een beetje bourgondisch invullen. Aan de Balkweg 6 te Den Bosch staat het beschuit met muisjes klaar om de geboorte van de nieuwe Fabia te vieren. En geniet van een hapje, een drankje én onze mooie auto's terwijl de kinderen zich vermaken op het springkussen.

Het héle weekend open

Onze vestiging aan de Balkweg 6 te Den Bosch is het héle weekend open! Datzelfde geldt voor onze showroom aan de Rietveldenweg 40 te Den Bosch, waar u tijdens het actieweekend ook profiteert van de scherpste deals op onze Volkswagen Bedrijfswagens! En op (koop)zondag 28 oktober staan we met onze auto's óók op De Bossche Woonboulevard!

Kortom: bezoek ons tijdens AutoStad Den Bosch voor heel, heel scherpe tarieven. Dan maken we er samen een bourgondisch gezellig weekend van!

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan