14 juni 2021

Autobedrijf Van den Udenhout levert twintig nieuwe Volkswagen Caddy Cargo bedrijfswagens aan De Smid Reparatie in Oss

Autobedrijf Van den Udenhout levert twintig nieuwe Volkswagen Caddy Cargo bedrijfswagens aan De Smid Reparatie in Oss
Een deel van de twintig nieuwe Caddy Cargo bedrijfswagens voor De Smid Reparatie in Oss is onlangs geleverd

De Smid Reparatie in Oss kiest de nieuwe Volkswagen Caddy Cargo als bedrijfswagen om hun monteurs mee op pad te sturen. De eerste exemplaren zijn onlangs geleverd.

Klantbezoek

De Smid Reparatie is gespecialiseerd in het repareren van witgoed. De gecertificeerde monteurs van het Osse bedrijf - dat al in 1871 is opgericht - repareren snel, voordelig én met garantie. Ook bouwen zij (keuken)apparatuur in. Een klantbezoek gaat tegenwoordig met de nieuwe Caddy Cargo bedijfswagens van de reparatiespecialist.

2.0 TDI

Autobedrijf Van den Udenhout heeft de eerste zeven exemplaren, van de in totaal twintig nieuw bestelde bedrijfswagens, inmiddels geleverd. Directeur Gert van de Beek koos uiteindelijk voor de zuinige, maar krachtige 2.0 TDI-variant met een handgeschakelende zesbak in de luxe Comfort-uitvoering. Een erg fijne bedrijfswagen voor een klantbezoek! Het autobedrijf levert de bussen compleet met bestickering in de huisstijl van De Smid Reparatie.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Nieuwe Caddy Cargo bedrijfswagens

Historie

De heer Van Schaijik startte in 1871 een smederij aan de Lieingstraat in Oss. Het pand waar hij zich vestigde, geldt als de bakermat voor De Harense Smid: een lokaal bedrijf dat uitgroeide tot een landelijke succesformule in consumentenelektronica, maar wat tot de jaren 60 bekendstond als smederij/reparatiewerkplaats voor landbouwwerktuigen.

Autobedrijf Van den Udenhout wenst De Smid Reparatie veel rijplezier en veilige kilometers toe in hun nieuwe Volkswagen Caddy Cargo bedrijfswagens!

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan