1 december 2022

Autobedrijf Van den Udenhout breidt haar fietsactiviteiten uit; overname John Vermeulen Fietsplezier (Eindhoven)

Autobedrijf Van den Udenhout breidt haar fietsactiviteiten uit; overname John Vermeulen Fietsplezier (Eindhoven)

Autobedrijf Van den Udenhout is sinds 2018 actief met e-bikes en neemt nu de Eindhovense vestiging van familiebedrijf John Vermeulen Fietsplezier over. Kurt Verhees, directeur-groot-aandeelhouder van Van den Udenhout verwelkomt alle fietsmedewerkers in zijn mobiliteitsbedrijf. John Vermeulen en zijn zoon Mark en dochter Linda blijven eigenaar van de vestiging in Geldrop alsook betrokken bij de locatie in Eindhoven.

Strategische keuze
De overname past perfect in de groeistrategie van Van den Udenhout. “Wij bieden totale mobiliteitsoplossingen, daarnaast staat verduurzaming en vitaliteit al jaren hoog op de agenda. Met de overname van John Vermeulen Fietsplezier, vestiging Eindhoven, verbreden we ons assortiment én verbinden we twee namen welke staan voor kwaliteitsmerken”, aldus Kurt Verhees. John Vermeulen benadrukt de actuele consolidatieslag in de fietsenbranche. Aansluiten bij Van den Udenhout biedt de mogelijkheid van schaalvergroting, verdere professionalisering en financiële slagkracht voor de toekomst. Het ondernemende en innovatieve karakter van beide organisaties sluit op elkaar aan.

Zorgeloos fietsplezier
John Vermeulen Fietsplezier is al jaren een begrip in Brabant en levert en onderhoudt (elektrische) fietsen van de merken Gazelle, KOGA, Stromer, Trek, FLYER, Advanced Das Ebike, Urban Arrow, Cortina, Alpina, Cube, Pegasus en Union. Van den Udenhout vult aan met Kalkhoff en Urban Arrow (cargo-line).

Adres John Vermeulen Fietsplezier

Elckerlyclaan 93
5625 EP Eindhoven

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan