12 februari 2020

Autobedrijf Van den Udenhout bezorgt honderd eenzame ouderen een onvergetelijke avond

Autobedrijf Van den Udenhout bezorgt honderd eenzame ouderen een onvergetelijke avond
Honderd eenzame ouderen te gast in de Volkswagen-showroom in Den Bosch

Autobedrijf Van den Udenhout transformeert haar Bossche Volkswagen-showroom dinsdagavond tot een heuse dinerroom - auto's eruit, tafels erin - om honderd eenzame ouderen uit Rosmalen, Vught en 's-Hertogenbosch een bijzondere avond te bezorgen.

Het initiatief om deze groep ouderen een warm hart toe te dragen, komt van directeur Kurt Verhees. Tijdens zijn speech op de jaarlijkse kerstborrel brengt hij zijn idee ter sprake. Het wordt direct omarmd: een kleine honderd collega's willen vrijwillig meehelpen om er een speciale en sfeervolle avond van te maken.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Kurt Verhees, directeur Van den Udenhout, spreek de eenzame ouderen toe

Bourgondisch gastvrij

Al snel blijkt dat het autobedrijf niet alleen staat in de organisatie. Gasterij de Commanderie in Tilburg biedt hulp en verzorgt op de betreffende dinsdagavond de complete setting: van tafels met tafellakens, tot aan borden en bestek. Maar voordat het zover is, worden op maandagavond eerst de nodige voorbereidingen getroffen. In de keuken van de Commanderie laat een groep van zo'n vijftien collega's van Van den Udenhout zich van hun meest culinaire kant zien. Samen bereiden zij een heerlijk oud-Hollands stamppotdiner voor hun genodigde gasten, dankzij Zorgboodschap. Want het onderdeel van Bon Food Group biedt kosteloos geschilde aardappels en de andere nodige ingrediënten voor de stamppotjes aan.

Bekijk alle foto's van de voorbereidingen op maandagavond

Belevenis an sich

De meest luxe auto's van Van den Udenhout rijden dinsdagavond tegen halfvijf uit naar verschillende locaties in Vught, Rosmalen en Den Bosch. Daar halen diverse collega's hun gasten op, die door Stichting Met je hart persoonlijk zijn uitgenodigd. De ouderen genieten zichtbaar van de rit. Het is een beleving op zich!

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Het ontvangst van de eenzame ouderen bij Autobedrijf Van den Udenhout in Den Bosch

In de Volkswagen-showroom worden de welkomstdrankjes – aangeboden door Jumbo – ingeschonken en om vijf uur druppelen de eerste gasten binnen. Na een hartelijk welkom van Kurt Verhees wordt het buffet geopend. De collega's van het autobedrijf serveren hun gasten een uitgebreid diner. Ze worden daarin bijgestaan door Bakkerij van Keulen, PALI Group/Vitelco en Hero, die op hun beurt kosteloos voor het verse stokbrood, het vlees en de sapjes zorgen.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Het diner wordt geserveerd bij Autobedrijf Van den Udenhout

Bingo!

De bingomolen staat al klaar en na het toetje – een zoete afsluiting aangeboden door Jumbo, of voor de liefhebber een advocaatje van Bols met slagroom, én een kopje vers gezette koffie door De Laat Coffee – gaan, onder het genot van de overheerlijke wijnen van Huis de Salentein, de eerste ballen rollen.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Eenzame ouderen spelen bingo bij Autobedrijf Van den Udenhout

DJ Niels en DJ Dré staan al in de startblokken en zodra de eerste beats klinken, zorgt ook collega (én zanger) Glenn van Dooren voor een feestelijke afsluiting. En terwijl alle ouderen door de medewerkers van Van den Udenhout weer netjes thuis worden gebracht, zorgen de overige collega's er samen met de hulp van Fonville Schoonmaakbedrijven voor dat de Volkswagen-showroom in Den Bosch weer spik en span wordt.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Collega's van Van den Udenhout brengen alle ouderen weer netjes thuis

Bekijk alle foto's van de speciale avond

 

Autobedrijf Van den Udenhout bedankt alle sponsoren en vrijwilligers. Dankzij hun hulp en vrijgevigheid werd het 'een avond voor in de boeken'.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan