2 maart 2020

Audi prijst e-tron Sportback en maakt e-tron SUV bijna 10K goedkoper

Audi prijst e-tron Sportback en maakt e-tron SUV bijna 10K goedkoper
De Audi e-tron Sportback is nu te bestellen en de configureren

Audi maakt de prijzen van haar nieuwe e-tron Sportback bekend. Die is direct te configureren en te bestellen met een vanafprijs van € 65.100,- (of voor een netto bijtelling van € 317,- per maand). Daarbij verlaagt Audi ook de instapprijs van de e-tron SUV met ruim € 9.000,-.

De e-tron Sportback is direct te bestellen in vier varianten: de 50 en 55 edition, Business edition, Business edition Plus en S edition. De instapuitvoering van de e-tron Sportback - de edition - is er al vanaf € 65.100,-. Die uitvoering is tevens nieuw voor de e-tron SUV. Daarmee maakt Audi elektrisch rijden al mogelijk vanaf € 62.700,- (of voor € 295,- netto bijtelling per maand).

Download nu de prijslijst

Aantrekkelijk geprijsde edition-modellen

De beschikbaarheid van de nieuwe e-tron Sportback wordt gevierd met de aantrekkelijke edition-modellen van de e-tron 50 quattro en de e-tron Sportback 50 quattro. Beide beschikken ze over een vermogen van 313 pk en worden ze standaard uitgerust met onder meer led-koplampen en -achterlichten, MMI navigatie plus met Audi Audi touch respons, Audi virtual cockpit, diefstalalarm, adaptieve luchtvering, volautomatische airconditioning, parkeerhulp plus en een elektrisch bedienbare achterklep. Volgens WLTP-metingen komt deze versie 341 kilometer ver en het 71 kWh-accupakket is met maximaal 120 kW in een halfuur tot 80% opgeladen. De 55 quattro - eveneens te bestellen als aantrekkelijke edition - heeft een vermogen van 408 pk en komt met het 95 kWh-accupakket 409 kilometer ver, volgens WLTP.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

De achterkant van de Audi e-tron Sportback

Business edition met extra features

De Audi e-tron en de e-tron Sportback (50 en 55 quattro) zijn ook te bestellen als Business edition. Een uitvoering die extra is uitgerust met advanced exterieur, metallic lak, elektrisch verstelbare voorstoelen en elektrisch inklapbare, verwarmde en automatisch dimmende buitenspiegels. Daarbij beschikt de auto ook over een lichtpakket (wit), zwart glas-optiek dashboard met haptische feedback en in carosseriekleur uitgevoerde afwerkingsdelen. En de Business edition van de e-tron SUV heeft een aluminium dakreling.

Blijf op de hoogte van het laatste Audi-nieuws

Meer luxe en maximale veiligheid met de Business edition Plus

Met twinlederen bekleding, verwarmbare voorstoelen, een glazen panoramadak en de Audi smartphone interface is de Business edition Plus nóg luxer uitgevoerd. Het assistentiepakket 'Tour' zorgt met vele geavanceerde assistentiesystemen voor maximale veiligheid.

S edition: compleet en sportief

De sportiefste manier om e-tron te rijden is met de S edition. De uitvoering is uitgerust met S line exterieur én interieur. Opvallend zijn de 20" lichtmetalen velgen in '5-arm dynamiek'-design, (alcantare)lederen sportstoelen met het S line-logo en in donker aluminium geborstelde decorlijsten.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Interieur Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback is nu te configureren en de aantrekklijk geprijsde editions zijn per direct te bestellen. April dit jaar worden ze geleverd. Om elektrisch rijden nog gemakkelijker te maken, worden alle e-tron (Sportback)-modellen standaard geleverd met het uitgebreide Audi e-care dienstenpakket.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan