AUDI. Verandert de wereld. Niet het dagelijks leven

Volledig elektrisch rijden, met het comfort en de uitstraling zoals je van Audi gewend bent. Met de Audi e-tron en e-tron Sportback maakt Audi elektrisch rijden nog leuker. Trek extra snel op en zweef moeiteloos van A naar B. Audi innoveert en dat merkt u pas echt als u in de e-tron stapt . Heeft u de e-tron al getest?

De toekomst

Audi werkt hard aan de mobiliteit van de toekomst met als ultieme doel: CO₂-neutrale mobiliteit. Momenteel staat de e-tron in de showrooms, maar de komende jaren zullen meerdere modellen volgen.

Meer info?

Klik voor meer info over elektrisch rijden, over onze Cube laadoplossingen of ons Business Center. Plan een proefrit in een elektrische auto of kom langs voor meer informatie.

Alléén dit jaar nog 8% bijtelling!

Rijd je zakelijk? Stap dan dit jaar nog in een elektrische auto en voorkom de bijtellingsstijging van 4%. Hierdoor bespaar je fors.


Of profiteer van € 4.000,- overheidssubsidie!

Ben je een kopende klant? Dan geeft de overheid (bij auto's tot € 45.000,-) een subsidie van € 4.000,-. Je dient deze wel zelf aan te vragen.

DE AUDI E-TRON

elektrisch-etron.jpg

De Audi e-tron of e-tron Sportback wordt aangedreven door twee elektromotoren. Daarmee versnelt de e-SUV vlot vanuit stilstand. Voluit wegrijden doet denken aan een sportauto. De elektrische vierwielaandrijving, zorgt daarbij voor optimale tractie en dynamiek.

4.jpg

Aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen op elektrische modellen.

 

Bekijk de acties

Voorraad

Bekijk onze huidige voorraad elektrische modellen.

 

Bekijk de voorraad

Zakelijk rijden

Het Van den Udenhout Business Center biedt de beste zakelijke oplossing voor iedereen.

 

Business center

The road to zero emission

Met e-tron, g-tron en h-tron is Audi de weg ingeslagen naar steeds minder CO2-uitstoot, met als uiteindelijk doel: niets, nul emissie.

Kiest u ook voor elektrische mobiliteit?

De wereld verandert, Audi ook

Audi werkt onder hoge druk aan de mobiliteit van de toekomst. Er zijn heel wat uitdagingen: verstedelijking, een grote vraag naar grondstoffen, digitalisering en duurzaamheid. Audi e-tron is het antwoord van Audi op de uitdagingen van vandaag en morgen. Ons doel: CO₂-neutrale mobiliteit.

De Audi e-tron is de eerste 100% elektrische Audi. Het is geen geheim hoe de toekomstige elektromobiliteit eruit komt te zien bij het merk met de vier ringen, want de Audi e-tron quattro en de Audi e-tron Sportback concept vertellen het verhaal dat komen gaat. Het zijn dan ook twee belangrijke mijlpalen in de evolutie van e-tron.