DE NIEUWE DEALER

header-website-actiepagina-1220x300px.jpg

WAAROM ZIJN WIJ DE NIEUWE DEALER?

Van den Udenhout is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf. We willen voorop blijven lopen in de branche, onze concurrenten voorblijven en onszelf uitdagen op het gebied van mobiliteit.

HIERVOOR HEBBEN WIJ 5 KLANTBELOFTEN ONTWIKKELD WAAR U ONS AAN MAG HOUDEN:

  1. Veiligheid
  2. Zekerheid
  3. Ontzorgen
  4. Voordeel
  5. Gastvrij

VEILIGHEID

Veilig_op_weg_bij_Van_den_Udenhout.png Veilig op weg

Wij vinden het belangrijk dat u veilig de weg op gaat. Komt u uw nieuwe auto bij aflevering ophalen, dan zorgen wij dat de navigatie is ingesteld op uw huisadres. Tijdens een werkplaatsbezoek worden alle veiligheidsaspecten gecontroleerd. Al onze huurauto’s zijn voorzien van een veiligheidshesje, parkeerschijf, gevarendriehoek, lifehammer en ijskrabber. Bij aankoop van een nieuwe auto zorgen wij ervoor dat er twee veiligheidshamers aanwezig zijn in de auto en krijgt u uitleg over alle veiligheidssystemen van de auto. Zo bent u voorbereid op elke situatie.

Open_keuken_bij_Van_den_Udenhout.png Open keuken 

Wij zijn transparant en dit willen we graag aan onze klanten laten zien. Met onze directe aanname en videocommunicatie kunnen wij u direct vertellen wat er aan de auto moet gebeuren en welke kosten hiermee gemoeid gaan. Ook bieden wij ‘Express Service’: dit is speciaal voor kleine reparaties, zodat u snel weer op weg bent.

Auto_onderdelen_bij_Van_den_Udenhout.png Onderdelen

Wordt er tijdens onderhoud geconstateerd dat er onderdelen vervangen moeten worden, dan wordt er te allen tijde gebruik gemaakt van originele onderdelen. Na onderhoud of reparatie heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen en reparatie.

Mobiliteitsgarantie_bij_Van_den_Udenhout.png Mobiliteitsgarantie

Een 24-uurs service die altijd voor u klaar staat. Wij zorgen er te allen tijde voor dat u (gratis) mobiel blijft. Heeft u een auto bij ons in onderhoud volgens de fabrieksnormen of heeft u een auto bij ons gekocht, dan heeft u altijd recht op mobiliteitsgarantie. Deze kunt u kosteloos verlengen wanneer de auto voor regulier onderhoud bij de dealer komt.

ZEKERHEID

Reviews_bij_Van_den_Udenhout.png Reviews

Wij hechten grote waarde aan de ervaringen van onze klanten. Laat uw review achter op onze website, in onze webshop of op social media.

Oplossingsgericht_bij_Van_den_Udenhout.png Oplossingsgericht

Wij bieden u altijd een passende oplossing zodat u weer veilig de weg op kunt. Doordat wij in oplossingen denken en adviezen op maat uitbrengen blijft u altijd mobiel.

Discrete_persoonsgegevens_bij_Van_den_Udenhout.png Discrete persoonsgegevens

Voor een correcte administratie hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Wij bieden u de zekerheid dat wij betrouwbaar omgaan met uw persoons- en betalingsgegevens.

ONTZORGEN

Wij_komen_bij_u_thuis_-_Van_den_Udenhout.png Wij komen bij u thuis

Met de haal- en breng service bieden wij u een oplossing om mobiel te blijven wanneer uw auto in onderhoud is. U kunt ook kosteloos gebruik maken van een leenfiets, zo komt u altijd op de plaats van bestemming. Ook is er de optie tot vervangend vervoer tegen servicetarief. Is uw auto toe aan een grote onderhoudsbeurt en heeft u vervoer nodig van en naar een vliegveld in Nederland dan bieden wij u onze shuttleservice aan. Hiermee wordt u gebracht en gehaald naar vliegvelden in heel Nederland. Zo hoeft u geen vervangend vervoer te regelen en kunt u zich richten op uw vakantie of zakenreis. Om u extra te ontzorgen komen wij indien gewenst zelfs naar u toe voor een proefrit aan huis!

Fijner_Rijden_Pas_bij_Van_den_Udenhout.png Fijner Rijden Pas

Wij bieden onze loyale klanten graag iets extra’s. Voor een bedrag van slechts € 5,95 per maand bent u met de Fijner Rijden Pas gegarandeerd van een aantal voordelen zoals APK-controle, zomer- en wintercheck, vloeistoffen bijvullen, ruitreparatie en lampjes buitenzijde vervangen (excl. Xenon/LED). Interesse? Kijk op: https://www.udenhout.nl/fijnerrijdenpas

VOORDEEL

Alles_onder_1_dak_bij_Van_den_Udenhout.png Alles onder één dak

Bij ons kunt u terecht voor de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA. Wij hebben een uitgebreid assortiment en altijd 500 occasions op voorraad. Daarnaast faciliteren wij u in alles op het gebied van mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor gebruikte en nieuwe auto’s, onderhoud, autoschadeherstel, autoverhuur, zakelijk lease, privé lease, verzekering, financiering en de aanschaf van onderdelen en accessoires. Wij bieden u een plek waar u alles onder één dak heeft; zelfs ruimte voor uw winterbandenopslag!

24_7_bereikbaar_Van_den_Udenhout.png 24/7 bereikbaar

Onze ruime openingstijden bieden u het voordeel om op het gewenste tijdstip een van onze vestigingen te bezoeken. Daarnaast zijn wij online 24/7 te bereiken via onze social media kanalen en de chatfunctie op onze site. Ook kunt u op de website een onderhoudsafspraak inplannen of een offerte voor een auto aanvragen. 

Prijs_voordeel_bij_Van_den_Udenhout.png Prijsvoordeel

Wij bieden u de juiste prijs-kwaliteitverhouding en garanderen u altijd de laagste prijs op merkonderdelen. Voor alle merken hanteren wij vaste onderhoudsprijzen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast bieden wij een economy service voor alle Volkswagens met oudere bouwjaren.

 Deskundig_personeel_bij_Van_den_Udenhout.png Deskundig personeel

Bij Van den Udenhout werken mensen die opgeleid zijn volgens de richtlijnen van Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Onze mensen hebben kennis van zaken en weten wat het beste is voor uw auto. Indien u het op prijs stelt dat er een monteur met u meerijdt, dan regelen wij dit graag voor u.

GASTVRIJHEID

Persoonlijk_contact_bij_Van_den_Udenhout.png Persoonlijk contact

Bij ons bent u geen nummer maar een klant. Wij vinden het belangrijk dat de klant zich welkom voelt bij Van den Udenhout. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

De_koffie_staat_klaar_bij_Van_den_Udenhout.png De koffie staat klaar

Moet u wachten op uw auto of een afspraak, dan ontvangen wij u graag bij ons op het terras voor een heerlijk kopje koffie. Onze terrassen zijn ingericht om u in een huiselijke sfeer te ontvangen. In de ochtend staat er ook een heerlijke croissant en verse d’orange voor u klaar.

Sociale_betrokkenheid_bij_Van_den_Udenhout.png Sociale betrokkenheid

Van den Udenhout is maatschappelijk betrokken organisatie in de regio. Wij leveren een grote sponsorbijdrage aan clubs en goede doelen in de regio en stimuleren de maatschappij tot meer sporten en bewegen. Met de Van den Udenhout Foundation kiezen wij jaarlijks één of twee sponsordoelen waar wij onze volledige aandacht aan geven.

Werkplek_met_WiFi_bij_Van_den_Udenhout.png Werkplek met WiFi

Moet u even wachten? Op onze terrassen bieden wij u een goede Wi-Fi verbinding, zodat u rustig kunt doorwerken. 

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Heeft u een idee voor Van den Udenhout | DE NIEUWE DEALER? Wij horen het graag, zodat wij ons continu kunnen verbeteren! Stuur uw idee naar info@udenhout.nl. Laat u verrassen in wat er gaat komen. Wij zijn Van den Udenhout | DE NIEUWE DEALER. Bij ons rijdt u zorgeloos zoals u het wilt, bij ons bent u klaar voor de toekomst.