CUPRA DEALER

Autobedrijf Van den Udenhout in Den Bosch is één van de vier officiële CUPRA dealers in Nederland. Dit betekent dat de CUPRA Ateca en overige CUPRA modellen bij ons te bezichtigen én proef te rijden zijn. CUPRA staat voor beleving. 

Onze CUPRA experts staan voor u klaar. Zij zijn gecertificeerde CUPRA medewerkers en kunnen u alles vertellen over de CUPRA modellen.

rs-pook.jpg

de Petrol Blue Alcantara-kleurige kuipstoelen, een teint die ook terugkomt in de achterstoelen en deurpanelen en die nog niet eerder in de CUPRA Ateca te zien was. De nieuwe kleur wordt versterkt door de introductie van hoogglans zwarte frames rondom de ventilatie-openingen en tunnelconsole, en Copper Carbon accenten in het dashboard en de middenconsole

De 221 kW/300 pk sterke power-SUV geeft een moderne invulling aan het begrip ‘sportiviteit’ en verpakt bruikbare performance in een stijlvol, dynamisch uiterlijk

Zaken als een 360˚-camera (Top View Camera), automatische inparkeerhulp (Park Assist), Full-LED koplampen, Keyless Entry/Go, een elektrisch bedienbare achterklep met voetbediening en parkeersensoren voor en achter zijn alle standaard. In het interieur geldt dat evenzo voor bijvoorbeeld het Media System Navi Plus met 8 inch touchscreen en Apple CarPlay™, BeatsAudio inclusief tien speakers, een digitaal instrumentarium (Virtual Cockpit) en donker getinte ramen achter.Wij zijn meer dan een merk. Wij zijn CUPRA.

We zijn niet exclusief, maar zeldzaam.
Niet industrieel, maar ingenieus.
Niet op maat, maar speciaal.
Niet afgestemd, maar aanpasbaar.

De CUPRA Ateca Limited Edition is goed voor een vermogen van liefst 221 kW/300 pk en een koppel van 400 Newtonmeter.

Nog zo’n bijzondere eyecatcher zijn de nieuw ontworpen, 20 inch koperkleurige lichtmetalen velgen. Ze geven de auto een 10 mm grotere spoorbreedte en gunnen tegelijkertijd een doorkijkje op de indrukwekkende, standaard 370 mm grote geventileerde Brembo-remschijven met vier zuigers per remklauw, die op deze uitvoering voor extra stopkracht zorgen.

VIERWIELAANDRIJVING

Het vierwielaangedreven topmodel beschikt naast de standen Normal, Sport, Individual, Snow en Off-Road ook over de modus Cupra op het 4-Drive-systeem. In die stand klinkt het geluid van de SUV nét wat agressiever.

CUPRA is meer dan een merk. Wij zijn CUPRA. Exclusief verkrijgbaar bij Van den Udenhout.

CUPRA-logo

De Ateca draagt het nieuw ontworpen CUPRA-logo op de voor- en achterzijde. Ook de merknaam CUPRA is geplaatst op de voorkant van de SUV, in de onderste grille om precies te zijn.

De dynamiek van de CUPRA Ateca Limited Edition wordt weerspiegeld in zijn exclusieve design, waarin de geest en het DNA van CUPRA volop tot uiting komen

CUPRA ATECA

De CUPRA Ateca ziet er agressief uit. Met een 2.0 turbo-benzinemotor onder de kap, gekoppeld aan een zeventraps DSG-automaat, sprint de 300 pk sterke SUV van 0 naar 100 km/u in 5,2 seconden. De Ateca rijdt 247 kilometer per uur op top!

De allereerste elektrische TCR-toerwagenracer ter wereld, de CUPRA E-RACER, heeft een aandrijflijn die normaal gesproken 300 kW/408 pk levert, met een piekvermogen van 500 kW/680 pk.

CUPRA E_RACER

De allereerste elektrische TCR-toerwagenracer ter wereld, heeft een aandrijflijn die normaal gesproken 300 kW/408 pk levert, met een piekvermogen van 500 kW/680 pk.

ELEKTRISCH
RIJDEN?
Meer info >
Van den Udenhout Elektrisch rijden