CUPRA DEALER

Autobedrijf Van den Udenhout in Den Bosch is één van de vier officiële CUPRA dealers in Nederland. Dit betekent dat de CUPRA Ateca en overige CUPRA modellen bij ons te bezichtigen én proef te rijden zijn. Kom naar de CUPRA showroom aan Balkweg 6 te 's-Hertogenbosch.

Onze CUPRA experts staan voor u klaar. Zij zijn gecertificeerde CUPRA medewerkers en kunnen u alles vertellen over de CUPRA modellen.

 Wij zijn meer dan een merk. Wij zijn CUPRA.

We zijn niet exclusief, maar zeldzaam.
Niet industrieel, maar ingenieus.
Niet op maat, maar speciaal.
Niet afgestemd, maar aanpasbaar.

Web-Ready-JPG-CUPRA-ATECA-133.jpg

CUPRA-LOGO

Het CUPRA-logo is samengesteld uit een woordmerk en een embleem samengevoegd. Het woordmerk in hoofdletters is uitgevoerd in een futuristisch schreefloos lettertype, dat enigszins is afgevlakt. De brede, vetgedrukte koperkleurige letters van het naamplaatje zien er brutaal uit.

Web-Ready-JPG-CUPRA_TCR003_HQ.jpg

CUPRA TCR

De CUPRA TCR krijgt vorm. De eerste raceauto van CUPRA heeft het koperkleurige CUPRA-logo voor- en achterop. Deze volbloed raceversie van de Leon wijkt op slechts een aantal punten af van de versie voor de openbare weg.

cupra-e-racer-2020.jpg

CUPRA E-RACER

De allereerste elektrische TCR-toerwagenracer ter wereld, de CUPRA E-RACER, heeft een krachtige motor en geen uitstoot. De CUPRA e-Racer kan tot 680 pk halen. Hij gaat in iets meer dan 3 seconden van 0 naar 100 en haalt snelheden tot 270 km / u. Allemaal op elektriciteit. De 4 motoren worden aangedreven door 6.072 batterijcellen en recupereren energie uit regeneratief remmen en vertragen.

cupra-leon-competicion.jpg

CUPRA LEON COMPETICION

Een nieuw soort racewagens krijgt vorm met 3D-printtechnologie, aangedreven door een 2.0 TSI 340 pk motor. Het maakt gebruik van de modernste HP Multi Jet Fusion-technologie voor een betere aerodynamica van de luchtinlaten. Tot 265 km / u en 410 Nm koppel, met een snellere sequentiële versnellingsbak met 6 versnellingen en een verbeterde gewichtsverdeling.

De CUPRA Ateca Limited Edition is goed voor een vermogen van liefst 221 kW/300 pk en een koppel van 400 Newtonmeter.

CUPRA TAVASCAN CONCEPT

Formentor.jpg

CUPRA TAVASCAN CONCEPT

De elektrische coupé-SUV zit boordevol CUPRA-DNA, heeft state-of-the-art aandrijflijntechnologie en een sportief design. Met de Tavascan Concept combineert CUPRA de lijnen van een vierdeurs crossover, de stoere looks van een SUV en de gestroomlijnde vormen van een coupé. De CUPRA Tavascan Concept beleeft volgende week zijn wereldpremière op de IAA in Frankfurt. De CUPRA Tavascan Concept dankt zijn naam aan een dorpje in de Pyreneeën dat uniek is vanwege het prachtige landschap en de omringende natuur.

Formentor-achterkant.jpg

MEB-TECHNOLOGIE

Twee motoren - één geïntegreerd op de vooras, de tweede aan de achterzijde - leveren een gecombineerd vermogen van 225 kW (306 pk) dat op alle vier de wielen wordt overgebracht. De CUPRA Tavascan Concept accelereert daarmee in minder dan 6,5 seconden naar de 100 km/u. De conceptauto heeft een 77 kWh lithium-ion accu die voldoende energie kan opslaan om de CUPRA tot 450 kilometer ver te brengen op basis van de stringente WLTP-testcyclus. De CUPRA die in Frankfurt wordt getoond, maakt gebruik van het MEB-platform van de Volkswagen Group. Omdat het accupack zich in de vloer van de auto bevindt, is het zwaartepunt laag, wat zorgt voor sportieve prestaties.

Formentor-grill.jpg

HET EXTERIEUR

Uiterlijk kenmerkt de CUPRA Tavascan Concept zich door musculaire, sportieve looks. De neus benadrukt zijn elektrische persoonlijkheid met een verlicht CUPRA-logo. De wielkasten herbergen 22 inch lichtmetalen turbinevelgen die de lucht aerodynamisch langs de coupé-SUV verplaatsen, waardoor de luchtweerstand wordt geminimaliseerd. Aan de achterzijde biedt een diffuser niet alleen functionele aerodynamica, maar onderstreept ook het gevoel van prestaties dat standaard bij elke CUPRA is inbegrepen. De sportieve inborst wordt versterkt door de breed uitgestrekte achterverlichting, die de breedte van de auto overspant en het CUPRA-logo herbergt.

Formentor-interieur.jpg

PERFECTE MIX

De belijning van het exterieur zet zich in het interieur voort. CUPRA heeft het interieur zo ontworpen dat er een perfecte mix van bedieningsgemak voor de bestuurder en comfort voor alle inzittenden is ontstaan. Het interieur van het studiemodel heeft contrasterende leerkleuren, carbondelen en alcantara. Diffuus LED-licht begroet de inzittenden bij het instappen. De lederen 3D-kuipstoelen bieden comfort en veiligheid; het zwevende dashboard creëert een gevoel van ruimte. De bestuurder staat een 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel tot zijn beschikking waarop alle relevante informatie is terug te vinden. Dit scherm wordt aangevuld met een 13 inch infotainmentscherm.

ELEKTRISCH
RIJDEN?
Meer info >
Van den Udenhout Elektrisch rijden