Update maatregeleN Coronavirus (Covid-19)

Lees hier alles over de maatregelen die wij nemen

U bent nog steeds van harte welkom bij Autobedrijf Van den Udenhout. Onze werkplaatsen zijn gewoon open. Daarnaast kunt u nog gewoon terecht voor het huren of leasen van een auto. Maar ook als u schade heeft aan uw auto, kunt u gewoon nog bij ons langskomen. Online zijn we 24/7 te bereiken voor het kopen van een auto en natuurlijk via onze chat voor al uw vragen. Op afspraak kunt u in onze showroom terecht voor een verkoopgesprek. Uw en onze gezondheid zijn onze hoogste prioriteit. We hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen conform de door het RIVM voorgeschreven richtlijnen om risico's te beperken bij bezoek aan één van onze werkplaatsen of showrooms. 

LET OP:
In verband met de nieuwe COVID-19 maatregelen die op 14 december 2020 bekend zijn gemaakt, hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt:

 • Voor onderhoud of APK, kunt u gewoon bij ons terecht. De werkplaatsen blijven gewoon open! U plant uw afspraak heel makkelijk online in via onze online werkplaatsplanner. We begrijpen dat u misschien liever de deur niet uit wil. Indien gewenst, halen wij uw auto op en brengen wij uw auto weer terug na de onderhoudsbeurt. Als uw auto voor onderhoud bij ons in de werkplaats is, dan vragen wij u dringend om een mondkapje te dragen bij het brengen en ophalen van uw auto. Dank u wel.  
 • Wij vragen u niet te lang in onze showroom te verblijven tijdens de werkzaamheden aan uw auto. Dit om het aantal klanten in onze showroom te minimaliseren. Wij bieden u een speciaal tarief als u gebruik wilt maken van een vervangende auto of een elektrische fiets. Vraag naar de mogelijkheden!
 • Onze verhuurbalie blijft open om u ook in deze moeilijke tijden te helpen met mobiliteit. Reist u liever niet met het openbaar vervoer dan kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten vervoer, van een auto tot een elektrische fiets. 
 • Heeft u schade aan uw auto? Dat is al vervelend genoeg. Ook voor schade kunt u tijdens deze 'lockdown' gewoon terecht bij onze schadeafdeling
 • 'De Huiskamer' - centraal gelegen tussen de Bossche Volkswagen en Audi-showroom - is gesloten tot nader bericht. 
 • Onze showroom is voor verkoopactiviteiten per 3 maart weer open op afspraak. Maar ook online kunt u nog steeds op ons rekenen en wij willen u graag helpen met uw mobiliteit. Daarom zijn onze online contactmogelijkheden nog verder uitgebreid en kunt u ook online een auto kopen.
 • Magazijnbalie Den Bosch en Eindhoven:
  In verband met Covid-19 is voor particuliere klanten onze BALIE VERKOOP gesloten. Onze magazijnen zijn online geopend via parts@udenhout.nl of 088-3746810. Alleen bestellingen van essentiële onderdelen kunnen worden afgehaald. 

  Voor zakelijke klanten is het mogelijk uw onderdelen te bestellen via deonderdelendienst@udenhout.nl of op 088-3746888. Onderdelen kunnen afgehaald worden via de pick-up point vestigingen.

Lees hier alles over de maatregelen die wij hebben genomen voor u als kant als voor onze medewerkers.

Maatregelen m.b.t. openstelling

GEOPEND:

werkplaats, verhuur, schade, lease, online kopen

OP AFSPRAAK:

verkoop-showroom

Lees hier alle maatregelen die genomen worden n.a.v. de persconferentie van 14 december 2020 i.v.m. het Coronavirus (Covid-19)


Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice

Wat onze medewerkers doen

 • Contactloos begroeten
 • We bewaren graag 1,5 meter afstand zoals geadviseerd wordt, daarnaast dragen wij mondkapjes als wij ons bewegen
 • Onze monteurs dragen handschoenen en maken gebruik van een stuur- en stoelhoes voor elke onderhoudsbeurt en/of reparatie
 • We maken de auto grondig schoon voor aflevering
 • Bij aflevering van een (nieuwe) auto houden wij gepaste afstand of dragen we een mondkapje
 • We ontsmetten voor gebruik uw vervangend vervoer
 • Extra ontsmetting van balies, pinautomaten, meubels en sanitair
 • Gebruik van Corona-schermen waar mogelijk
 • Ons personeel wast zo veel als mogelijk grondig hun handen
 • Waar mogelijk wordt er meer thuis gewerkt dan normaal door kantoorpersoneel
 • Bij ziekteverschijnselen zal het personeel altijd thuisblijven

Wat kunt u doen

 • Indien mogelijk zoveel mogelijk te betalen met pin
 • Neem de 1,5 meter afstand in acht
 • Draag een mondkapje
 • Reinig uw handen bij binnenkomst
 • Bent u ouder of chronisch ziek? Plan een afspraak (voor onderhoud of sales) en wij ontmoeten u graag op de rustigste momenten
 • Merkt u zelf klachten? Kom dan niet naar de showroom, maar maak uw interesse online kenbaar. Dit kan op verschillende manieren

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij voor op een rijtje hebben gezet.

Wij handelen naar de richtlijnen van het RIVM. 

Bij drukte vragen wij u even te wachten in verband met ieders veiligheid. Dank voor uw begrip.

 

Wij denken graag met u mee! Bekijk de mogelijkheden die wij u aanbieden:

ONLINE OFFERTE OF TAXATIE

U kunt voor een taxatie van uw auto, of voor de offerte voor een nieuwe auto online bij ons terecht. Wij helpen u graag vanaf een gepaste afstand. U hoeft de deur niet uit en wij helpen u graag verder met een taxatie- of inruilvoorstel.

 Online offerte aanvragen

PROEFRIT AAN HUIS

U heeft uw oog laten vallen op een nieuwe of jong gebruikte auto uit ons aanbod, terwijl onze showroom nu gesloten is? Plan een proefrit aan huis. Maak uw wensen kenbaar bij onze online verkoopadviseurs via het aanvraagformulier op onze website. 

 Bekijk ons aanbod

VERKOOPGESPREK AAN HUIS

Onze verkoop-showrooms zijn helaas gesloten. Maar wij komen wel naar u toe. Wenst u een verkoopgesprek aan huis? Onze adviseurs komen graag langs om u alles over onze mogelijkheden te vertellen. Desgewenst kunt u dan ook meteen een proefrit maken!

 plan uw gesprek aan huis

AFLEVERING AAN HUIS

Uw nieuwe auto wordt binnenkort afgeleverd, maar u gaat liever niet de deur uit. Geen probleem, want wij kunnen uw auto ook aan huis afleveren. Interesse in een aflevering aan huis? Neem dan contact met ons.

 PLAN UW AFLEVERING AAN HUIS

ONLINE AUTO KOPEN

Vanaf nu kunt u heel makkelijk vanaf uw 'luie' bank een auto bestellen. Deze kan dan op een door u gewenst moment worden afgeleverd bij u aan huis. Het kopen van een auto is hierdoor nog makkelijker geworden.

 Online auto kopen

VIDEOBELLEN

In tijden als deze denken wij natuurlijk graag mee. Zo kunt u een videocall inplannen met één van onze verkopers om u verder te helpen. Voor onderhoud aan uw auto ben u nog steeds van harte welkom in onze werkplaatsen.

 Videocall inplannen

24/7 BEREIKBAAR

Onze online showroom is 24/7 voor u open. Op onze website vindt u alle informatie over private lease, acties, nieuwe of gebruikt auto's en kunt u een chat starten met één van onze medewerkers.

 24/7 bereikbaar

ONLINE WERKPLAATSPLANNER

U maakt uw afspraak voor een APK, onderhoud of reparaties aan uw auto makkelijk online via de werkplaatsplanner. Gaat u liever helemaal de deur niet uit? Wij halen uw auto bij u thuis op en brengen 'm weer terug.

 Naar de online planner

SERVICE AAN HUIS

Met onze service op locatie bezoeken wij u op iedere gewenste locatie. Met onze Mobiele Service Unit komen wij ter plekke checks, kleine reparaties en onderhoud uitvoeren zoals u dat van ons gewend bent.

 Naar de online planner

UNIVERSELE CORONA SCHEIDINGSSCHERMEN

Kies in tijden als deze voor een veilige manier van voertuig delen. Corona scheidingsschermen bieden een snelle en effectieve oplossing om met meerdere personen een bedrijfs- of personenwagen te delen.

 Universele corona schermen

FLEXIBELE MOBILITEITSOPLOSSINGEN

Wij hebben altijd een passende oplossing voor uw bedrijf. Speciaal om de ondernemers juist nu extra bij te staan profiteert u bijvoorbeeld van 15% korting op de huurtarieven, hebben we extra scherpe short lease aanbiedingen of kiest u voor flexibele occasion lease.

 Bekijk de mogelijkheden

DE HUISKAMER EN PRIVATE LEASE STORE ZIJN TOT NADER BERICHT GESLOTEN

Tot nader bericht zijn de Huiskamer en de Private Lease store helaas gesloten. Ook vragen wij u om zo min mogelijk in de showrooms te wachten tijdens onderhoud aan uw auto. Wij bieden hiervoor leenfietsen, e-bikes of auto's aan.

VRAGEN


Gaat de aflevering van mijn nieuwe auto door?

Ja, de aflevering van uw nieuwe auto gaat conform de afgesproken datum voor alsnog door. Wij ontsmetten uw auto grondig voor de aflevering en dragen een mondkapje. 

Gaat mijn geplande werkplaatsafspraak nog door?

Ja, uw werkplaatsafspraak gaat voor alsnog door. Wij nemen uw auto in behandeling conform de afspraakbevestiging. Onze collega’s handhaven de nieuwe maatregelen.

Zijn jullie vestigingen bereikbaar en geopend?

Ja, onze vestigingen zijn alleen geopend voor onderhoud aan uw auto of als u onverhoopt een auto moet huren of als u schade heeft aan uw auto. Blijft u liever thuis? We zijn ook online bereikbaar en willen u met plezier helpen. Bij vragen kunt u onze chat raadplegen. Onze website is 24/7 bereikbaar.

 

Bent u ouder of chronisch ziek? Plan een afspraak (voor onderhoud of sales) en wij ontmoeten u graag op de rustigste momenten.

 

Heeft u na het lezen van de door ons genomen maatregelen nog vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.