Update maatregeleN Coronavirus (Covid-19)

Lees hier alles over de maatregelen die wij nemen

U bent nog steeds van harte welkom bij Autobedrijf Van den Udenhout. Onze showrooms en werkplaatsen zijn gewoon open, met eventueel aangepaste openingstijden. Online is onze website 24/7 te bereiken en kunt u terecht bij de medewerkers van onze chat. Uw en onze gezondheid zijn onze hoogste prioriteit. We hebben daarom extra voorzorgsmaatregelen genomen conform de door het RIVM voorgeschreven richtlijnen om risico's te beperken bij bezoek aan één van onze werkplaatsen dan wel showrooms. 

Lees hier alles over de maatregelen die wij hebben genomen voor u als kant als voor onze medewerkers.

WIJ ZIJN OPEN!

Lees hier alle maatregelen die genomen worden i.v.m. het Coronavirus (Covid-19)


Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice

Wat onze medewerkers doen

 • Contactloos begroeten
 • We bewaren graag 1,5 meter afstand zoals geadviseerd wordt
 • Onze monteurs dragen handschoenen en maken gebruik van een stuur- en stoelhoes voor elke onderhoudsbeurt en/of reparatie
 • We maken de auto grondig schoon voor aflevering
 • Bij aflevering van een (nieuwe) auto houden wij gepaste afstand
 • We ontsmetten voor gebruik uw vervangend vervoer
 • Extra ontsmetting van balies, pinautomaten, meubels en sanitair
 • Ons personeel wast zo veel als mogelijk grondig hun handen
 • Waar mogelijk wordt er meer thuis gewerkt dan normaal door kantoorpersoneel
 • Bij ziekteverschijnselen zal het personeel thuisblijven

Wij handelen naar de richtlijnen van het RIVM. 

Bij drukte vragen wij u even te wachten in verband met ieders veiligheid. Dank voor uw begrip.

 

Wat u kunt doen

 • Indien mogelijk zoveel mogelijk te betalen met pin
 • Neem de 1,5 meter afstand in acht
 • Merkt u zelf klachten? Kom dan niet naar de showroom, maar maak uw interesse online kenbaar. Dit kan op verschillende manieren

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij voor op een rijtje hebben gezet.

Wij denken graag met u mee! Bekijk de mogelijkheden die wij u aanbieden:

ONLINE OFFERTE AANVRAAG

Benieuwd wat een bepaalde auto u kost, maar gaat u liever niet de deur uit? Wij helpen u graag vanaf een gepaste afstand. Vraag nu snel een online offerte aan bij Van den Udenhout en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 Online offerte aanvragen

ONLINE WERKPLAATSPLANNER

U maakt uw afspraak voor een APK, onderhoud of reparaties aan uw auto makkelijk online via de werkplaatsplanner. Gaat u liever helemaal de deur niet uit? Wij halen uw auto bij u thuis op en brengen 'm weer terug wanneer die gereed is.

 Naar de online planner

PROEFRIT AAN HUIS

U heeft uw oog laten vallen op een nieuwe of jong gebruikte auto uit ons aanbod, maar u gaat liever de deur niet uit? Plan een proefrit aan huis. Maak uw wensen kenbaar via het aanvraagformulier op onze website.

 Bekijk ons aanbod

AFLEVERING AAN HUIS

Uw nieuwe auto wordt binnenkort afgeleverd, maar u gaat liever niet de deur uit. Geen probleem, want wij kunnen uw auto ook aan huis afleveren. Interesse in een aflevering aan huis? Neem dan contact met ons.

 PLAN UW AFLEVERING AAN HUIS

SERVICE AAN HUIS

Met onze service op locatie bezoeken wij u op iedere gewenste locatie. Met onze Mobiele Service Unit komen wij ter plekke checks, kleine reparaties en onderhoud uitvoeren zoals u dat van ons gewend bent.

 Naar de online planner

24/7 BEREIKBAAR

Online zijn wij 24/7 voor u open. Op onze website vindt u alle informatie over private lease, acties, nieuwe of gebruikt auto's en kunt u een chat starten met één van onze medewerkers.

 24/7 bereikbaar

ONLINE TAXATIE

Veel mensen willen eerst weten wat hun huidige auto waard is, voordat zij op zoek gaan naar een andere auto. Bij ons kunt u nu uw auto gratis online laten taxeren. U hoeft de deur niet uit en wij helpen u graag verder met een inruilvoorstel.


 Online taxatie van uw auto

ONLINE AUTO KOPEN

Vanaf nu kunt u heel makkelijk vanaf uw 'luie' bank een occasion bestellen. Deze kan dan op een door u gewenst moment worden afgeleverd bij u aan huis. Het kopen van een occasion is nu net zo makkelijk geworden als het bestellen van een simpel pakketje.


 Online auto kopen

GEEN HAAL- EN BRENGSERVICE

Wij bieden tijdelijk geen haal- en brengservice aan. In plaats daarvan doen wij u een aanbod voor het huren van een auto van één van onze merken, tegen het gereduceerd tarief van € 12,50 per dag (excl. brandstof, voor max. 50 km p/d en inleveren met volle tank). Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan aan tijdens het plannen van uw werkplaatsafspraak.

50% korting op een rent auto

VIDEOBELLEN

In tijden als deze denken wij natuurlijk graag mee. Zo kunt u een videocall inplannen met één van onze verkopers om u verder te helepen. Uiteraard bent u ook gewoon van harte welkom in onze showrooms en werkplaatsen.

 Videocall inplannen

UNIVERSELE CORONA SCHEIDINGSSCHERMEN

Kies in tijden als deze voor een veilige manier van voertuig delen. Corona scheidingsschermen bieden een snelle en effectieve oplossing om met meerdere personen een bedrijfs- of personenwagen te delen.

 Universele corona schermen

FLEXIBELE MOBILITEITSOPLOSSINGEN

Wij hebben altijd een passende oplossing voor uw bedrijf. Speciaal om de ondernemers juist nu extra bij te staan profiteert u bijvoorbeeld van 15% korting op de huurtarieven, hebben we extra scherpe short lease aanbiedingen of kiest u voor flexibele occasion lease.

 Bekijk de mogelijkheden

VRAGEN


Gaat de aflevering van mijn nieuwe auto door?

Ja, de aflevering van uw nieuwe auto gaat conform de afgesproken datum voor alsnog door. Wij ontsmetten uw auto grondig voor de aflevering.

Gaat mijn geplande werkplaatsafspraak nog door?

Ja, uw werkplaatsafspraak gaat voor alsnog door. Wij nemen uw auto in behandeling conform de afspraakbevestiging. Onze collega’s handhaven de nieuwe maatregelen.

Zijn jullie vestigingen bereikbaar en geopend?

Ja, onze vestigingen zijn geopend conform onze reguliere openingstijden. Onze collega’s ontvangen u graag in onze showroom. Blijft u liever thuis? Onze verkoopadviseurs zijn ook online bereikbaar en willen u met plezier helpen. Bij vragen kunt u onze chat raadplegen. Onze website is 24/7 bereikbaar.

Heeft u na het lezen van de door ons genomen maatregelen nog vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.