Kies voor een mooie bike van VELOO & Van den Udenhout

Van den Udenhout is de Nieuwe Dealer. We zijn niet slechts innovatief met onze merken, modellen en prachtige showrooms, maar ook met de nieuwste vormen van mobiliteit. Zo hebben een unieke samenwerking met VELOO.nl. VELOO is de fietswinkel én webshop voor alles omtrent fietsen. VELOO heeft vestigingen in Eindhoven en Den Bosch.

Urban Arrow Cargo blijven wij wel aanbieden via Van den Udenhout Eindhoven.

  

Ga naar VELOO.nl

 

VELOO-Logo-verticaal-blauw.png

 

Bij Van den Udenhout begrijpen we dat mobiliteit meer is...

Daarom zijn we verheugd om VELOO, dé fietsenwinkel met een uitgebreide webshop, aan te bevelen als onze betrouwbare partner op het gebied van fietsen.

VELOO is jouw ultieme fietsenwinkel en biedt een ruime keuze aan merken en modellen in hun webshop. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsfiets, een robuuste mountainbike, een snelle racefiets of een praktische elektrische fiets, VELOO heeft het allemaal.

Dankzij hun samenwerking met verschillende gerenommeerde fietsmerken, zoals Kalkhoff, Trek, Gazelle en Cube, ben je verzekerd van hoogwaardige producten die aan al jouw eisen voldoen. Een deskundig team helpt je graag bij het maken van de juiste keuze op basis van jouw behoeften en voorkeuren. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint, VELOO zorgt ervoor dat je de fiets vindt die perfect bij jou past.

 

Urban Arrow Cargo blijven we aanbieden via Van den Udenhout Eindhoven.

Je hier terecht voor alle informatie over deze Cargo bikes.

 

Ga naar VELOO.nl

Ga naar Urban Arrow