Wat is shortlease?

Shortlease is een huurovereenkomst voor een langere periode. Je kan shortlease eigenlijk zien als autoverhuur voor de zakelijke markt, met verschillende voordelen zoals: flexibiliteit, geen langdurige contracten en geen financieel risico. Shortlease is al mogelijk vanaf 1 maand. Het is mogelijk om op elk willekeurig moment het shortlease contract bij Van den Udenhout op te zeggen na 1 maand.


Door middel van shortlease kun je dus zakelijk rijden zonder vast te zitten aan langdurige contracten. Zo kun je flexibel inspelen op de mobiliteitsbehoefte van jouw bedrijf. Met shortlease profiteer je van de voordelen van leasing, maar met de flexibiliteit van een auto huren.

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

 • Kwalitatief jonge huurauto's
 • Groot en divers aanbod
 • Aangesloten bij Euromobil
 • Flexibele maatwerkoplossingen

Voordelen shortlease

Door te kiezen voor shortlease bij Van den Udenhout kun je rekenen op een aantal voordelen zoals:  

 • Korte looptijd: Je zit niet vast aan een contract voor meerdere jaren. Met shortlease kun je al voor één maand een auto leasen.
 • Flexibiliteit: Het contract is vanaf 1 maand dagelijks opzegbaar. Zo weet je zeker dat de auto niet stil komt te staan.
 • Inclusief vaste kosten: Naast het vaste leasebedrag (en brandstof) hoef je geen rekening te houden met bijkomende kosten. De kosten voor verzekering, reparatie en onderhoud.
 • Groot wagenpark: Binnen ons grote wagenpark vind je altijd mobliteitsoplossingen die passen bij jouw wensen en behoeften.
 • Scherp tarief: Benieuwd naar het scherpe shortlease-tarief? Vraag direct een offerte aan voor jouw gewenste model en ontdek het vaste lage maandbedrag.
 • Service: Voor onderhoud en reparatie tijdens kun je terecht bij autobedrijf Van den Udenhout. Wij zorgen goed voor jouw auto, zodat jij kunt blijven rekenen op betrouwbaarheid.
 • Je wensen staan centraal: Vrijheid om je auto naar eigen wens samen te stellen.

Standaard is autobedrijf Van den Udenhout het aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en banden. Je auto is dus altijd gegarandeerd in vertrouwde, professionele handen.

Reserveer direct

veel gestelde vragen

de nieuwste modellen

Als je kiest voor shortlease bij Van den Udenhout kun je kiezen uit de nieuwste modellen van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagens. Als officiële dealer van deze merken hebben we altijd de nieuwste modellen beschikbaar. Zo ga jij comfortabel de weg op in een jonge en betrouwbare auto.

Shortlease houdt het wagenpark flexibel

Is de mobiliteitsbehoefte binnen jouw organisatie dynamisch? Dan is het belangrijk om flexibel om te kunnen gaan met het wagenpark. Met shortlease voorkom je dat auto's stil komen te staan. Heb je 'm niet meer nodig, dan kun je het leasecontract (na afloop van de eerste maand) dagelijks opzeggen.

Geïnteresseerd in shortlease?

Ben je inmiddels geïnteresseerd in shortlease bij Van den Udenhout? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via info@udenhoutautoverhuur.nl. Of neem contact op met een van onze medewerkers die je graag verder helpen. Dat kan via het volgende nummer: 088–374 68 70.

Vraag direct aan