RUIME AUTO HUREN

Een groepsuitje of een reisje met de hele familie en te weinig zitplaatsen in uw eigen auto? Ook voor de huur van een ruime auto met meerdere zitplaatsen bent u bij Van den Udenhout aan het juiste adres. Onze ruime 7 persoons huurauto’s bieden de uitkomst!

Auto huren voor 6 of 7 personen

Wilt u een 6 of 7 persoons auto huren? Kijk dan zeker eens naar de Volkswagen Sharan of de Seat Alhambra! Beide auto's bieden comfortabele zitplaatsen voor 7 personen. Naast deze zitplaatsen blijft er voldoende ruimte over om bagage mee te nemen. Wilt u een auto huren om met meerdere personen op vakantie te gaan en ook nog eens de ruimte hebben voor uw bagage? Zet deze 2 auto’s dan zeker op uw lijstje!

Buiten de ruimte die deze auto’s bieden zijn ze overigens ook met verschillende opties uitgerust om u een comfortabele reis te bezorgen. De auto’s beschikken standaard over airco en zijn beschikbaar met zowel een handgeschakelde als automatische versnellingsbak. Daarnaast zijn ze voorzien van verschillende accessoires en kunt u een voorkeur aangeven voor benzine of diesel.

 

Reserveer uw huurauto hier

WAAROM EEN AUTO HUREN BIJ VAN DEN UDENHOUT?

  • Kwalitatief jonge huurauto's
  • Flexibel
  • Aangesloten bij Euromobil

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant. 

Verhuur personenbus

Op zoek naar een auto om met een grote groep op pad te gaan? Bij Van den Udenhout Autoverhuur kunt u ook terecht voor de huur van een bestelbus. De Volkswagen Transporter Kombi is een personenbus waarin 9 personen een comfortabele zitplaats vinden!

Naast de ruimte die deze 9 persoons bus u te bieden heeft, zorgen verschillende opties voor optimaal comfort tijdens uw reis. De Volkswagen Transporter Kombi is standaard uitgerust met airco en biedt u de keuze tussen een handgeschakelde of automatische versnellingsbak. Daarnaast is de bus voorzien van verschillende accessoires en kunt u een voorkeur aangeven voor benzine of diesel.

vw-transporter-kombi.png

 

Bekijk hier ons aanbod ruime huurauto's!