Een huurauto voor de zaak

Heb jij zakelijk behoefte aan tijdelijk of extra vervoer?

Wij beschikken (met ca. 1.000 auto's) over één van de grootste verhuurvloten in Midden- en Oost-Brabant. Daarom kunnen wij aantrekkelijke tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden. Voor zowel korte als voor lange(re) termijn autoverhuur.

Flexibel wagenpark!

Bestaat jouw wagenpark uit lease- en koopauto's? In veel gevallen wordt er niet gedacht aan het huren van een auto. De combinatie van diverse mobiliteitsoplossingen in je wagenpark kan veel voordelen opleveren. Onze accountmanager komt graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat.

Nu al een vraag?

Onze afdeling is telefonisch bereikbaar op 088–374 68 70. Hier kun je terecht met alle vragen over onze zakelijke tarieven, mobiliteitsvragen of om een afspraak te maken. Per e-mail kan je ons bereiken op info@udenhoutrent.nl.

Reserveer direct een huurauto

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

  • Kwalitatief jonge huurauto's
  • Groot en divers aanbod
  • Aangesloten bij Euromobil
  • Flexibele maatwerkoplossingen
  • Corona-proof

Van den Udenhout Autoverhuur is dé aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden- en Oost-Brabant met meer dan 1.000 auto's in de verhuurvloot!

Van den Udenhout Autoverhuur streeft ernaar de klant volledig te ontzorgen en een totaal mobiliteitsoplosser te zijn.


  • Op zoek naar een auto met veel laadruimte voor bijvoorbeeld een verhuizing? Jij huurt je bestelbus bij Van den Udenhout Autoverhuur. Zowel particulier als zakelijk. Geen klus is te groot. Want binnen het aanbod Volkswagen Bedrijfswagens vind je bestelauto’s in alle maten. Bekijk direct ons aanbod bestel- en verhuisbussen.
  • Liever niet direct een langlopend contract? Huur een auto bij Autobedrijf Van den Udenhout. Wij denken met je mee in deze vreemde tijden. En bieden je nu ook nog eens 15% korting tot eind juli.