huurtarieven | HOELANG HEB JIJ EEN HUURAUTO NODIG?

Een huurauto kan voor allerlei ritjes en uitstapjes ingezet worden. Ga je er bijvoorbeeld een dagje op uit, of rijd je met een huurauto naar de vakantiebestemming waar je twee weken verblijft? Bij Van den Udenhout Autoverhuur zijn we flexibel, zodat er voor jou altijd een passende huurperiode mogelijk is.

Bekijk hier onze huurtarieven

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

  • Kwalitatief jonge huurauto's
  • Groot en divers aanbod
  • Aangesloten bij Euromobil
  • Flexibele maatwerkoplossingen

AUTO HUREN VOOR ÉÉN (OF ENKELE) DAG(EN)

Mobiliteit betekent vrijheid, ook bij een huurauto. Wanneer je slechts voor een dag een auto nodig hebt, is dat bij ons mogelijk. Voor veel mensen is hebben van een eigen auto niet elke dag nodig, al komt een auto soms tóch goed van pas. Dan is huren de ideale oplossing. Dat kan natuurlijk ook voor bijvoorbeeld 2 of 3 dagen. Jij bepaalt hoelang je vervoer nodig hebt, wij zorgen dat er een auto voor je klaarstaat.

WEEKENDJE WEG met een huurauto

Een auto huren bijvoorbeeld voor een weekendje weg? Of je nu met zijn tweeën of met het hele gezin gaat, wij hebben de geschikte auto. Houd er wel rekening mee dat onze verhuurbalie op zondag gesloten is. Dat betekent dat de huurauto pas op maandag(ochtend) teruggebracht kan worden.

Tip: Ben je in bezit van een elektrische auto? Controleer of deze op bestemming opgeladen kan worden als je een weekendje weg gaat. Niet? Dan kan het handig zijn om een brandstofauto te huren.

AUTO HUREN VOOR EEN WEEK

Ga je een week op vakantie met een huurauto? Of heb je verschillende autoritjes op de planning staan? Ook dán kun je bij ons terecht. En wanneer je een auto huurt voor minimaal 7 dagen, ontvang je (automatisch) korting op het standaard (dag)tarief. Zo blijft het huren van een auto voor een week (of langer) betaalbaar. Bij meerdere weken blijft de korting geldig. Wil je de auto voor langer dan een maand huren gaan we graag met je in gesprek om een maatwerk oplossing te vinden.

LANGERE HUURPERIODES

Wanneer je langer dan een maand een auto wilt huren, kijken we graag mee naar een nóg flexibelere oplossing. Voor bedrijven is Shortlease een interessante mogelijkheid. Voor particulieren zoeken we een maatwerk oplossing. Kom langs bij de verhuurbalie in Den Bosch of Eindhoven óf neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

BEKIJK DE PRIJSLIJST

In de onderstaande prijslijst ontdek je de tarieven van al onze huurauto’s en bereken je eenvoudig wat een model kost voor de gewenste periode. Hier wordt onderscheid gemaakt tussen huren voor een korte of lange periode. Vanaf 7 dagen wordt er met een lager huurtarief gerekend.

 

HUURTARIEVEN
Wanneer je een auto voor een langere periode (dag 7>)- of in het weekend huurt, kan de prijs van een huurauto lager uitvallen dan het standaard (dag)tarief. In de onderstaande PDF kun je precies zien wat dit voor jou betekent. Ook kun je in de PDF het standaard (dag)tarief terugvinden. Zo zie je snel wat dit voor jou betekent. 

knop-prijslijst-wit.png
Verhuur prijslijst