AUTO HUREN OM MEE OP VAKANTIE TE GAAN

Niet in bezit van een auto of voldoet je auto niet aan jouw wensen om een lange reis mee te maken? Bij Van den Udenhout Autoverhuur kun je ook een auto huren om mee op vakantie te gaan! Bij onze autoverhuur vindt je een ruime keuze uit auto’s van de merken Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA.

Wintersport met huurauto

Een auto nodig om mee op wintersport te gaan met het hele gezin? Bij ons kun je een auto huren die helemaal aansluit bij jouw wensen. Binnen ons aanbod vindt je bijvoorbeeld auto’s met wel 7 zitplaatsen, zodat er voor iedereen een comfortabel plekje aanwezig is.

Wij leveren geen auto’s op winterbanden maar op AllWeather banden die voldoen aan de eis van winterbanden. Hier worden geen extra kosten voor ik rekening gebracht. Graag bij de reservering aangeven dat u hier gebruik van wenst te maken.

Met de caravan

Is jouw eigen auto niet geschikt om een caravan te trekken? Op de autoverhuur van Van den Udenhout vindt je verschillende auto’s waarvoor dit geen enkel probleem is of je kunt zelfs kiezen voor een touringcar. Een aantal van de auto’s die beschikbaar zijn op onze autoverhuur beschikken over een trekhaak. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Volkswagen Passat Variant!

Reserveer jouw huurauto hier

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

  • Kwalitatief jonge huurauto's
  • Groot en divers aanbod
  • Aangesloten bij Euromobil
  • Flexibele maatwerkoplossingen