HUREN DOE JE BIJ...
VAN DEN UDENHOUT AUTOVERHUUR
voor elke gelegenheid een auto! 

Met meer dan 1.000 auto's in de verhuurvloot is Van den Udenhout Autoverhuur één van de grootste verhuurpartners in de regio. Van een compacte Volkswagen up! tot een ruime Audi Q7, of komt één van onze bussen beter van pas? Of je nu een weekendje weggaat, een lange rit naar het buitenland gaat maken of laadruimte nodig hebt voor een verhuizing. Voor zowel zakelijk als privégebruik hebben wij de juiste auto beschikbaar binnen de verhuur.

Met vestigingen in 's-Hertogenbosch en Eindhoven kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan professionele autoverhuur en shortlease-constructies. Indien gewenst kun je ook terecht bij één van onze andere vestigingen, vraag naar de mogelijkheden.

 

RESERVEER EEN HUURAUTO

 

 

de voordelen van een auto huren bij
van den udenhout autoverhuur

 

meer-dan-1000-autos-op-voorraad.png

Meer dan 1.000
auto's beschikbaar

Van een compacte Volkswagen up! tot een ruime Audi Q7

heldere-voorwaarden.png

Heldere
voorwaarden

 Waar iedereen wat aan heeft

vestiging-in-de-buurt.png

Vestigingen in Den
Bosch 
en Eindhoven

 Kies een vestiging bij jou in de buurt

persoonlijk-contact.png

Persoonlijk
contact

 Onze medewerkers helpen je graag verder

particulier huren

Ben je als particulier op zoek naar een huurauto? Dan kun je bij ons terecht voor een auto die past bij jouw wensen. Of je nu een compacte Volkswagen up! zoekt, een 7 persoons Multivan of een luxe model van Audi. Reserveer via onze website, dan zorgen wij ervoor dat jouw huurauto klaarstaat bij onze vestiging in Den Bosch of Eindhoven.

Verhuizen.jpg

verhuizen?

Huur een bus van Volkswagen Bedrijfswagens, zoals de Caddy, Transporter of Crafter. De perfecte bus voor jouw klus of verhuizing. 
 

Reserveer 

Vakantie.jpg

op vakantie?

Huur een auto voor jouw vakantie in binnen- of buitenland! Er is ruime keuze uit auto's van Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda. 
 

Reserveer

Speciale-gelegenheid.jpg

SPECIALE GELEGENHEID?

Wil jij ook eens genieten van alle luxe die een auto te bieden kan hebben? Wij hebben een ruim aanbod aan luxe en exclusieve auto's, bijvoorbeeld van Audi!
 

Reserveer

Extra-zitplaatsen.jpg

Te weinig zitplaatsen?

Huur een ruime auto voor een groepsuitje of een reisje met de hele familie. Wat dacht je van de 7-persoons Volkswagen Multivan?

Reserveer

 

zakelijk een auto huren

Heb jij zakelijk behoefte aan tijdelijk of extra vervoer? Huurauto's bieden jouw bedrijf de mogelijkheid om flexibel om te gaan met het wagenpark. Met één van de grootste verhuurvloten in de regio kunnen wij aantrekkelijke tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden. Voor zowel korte als voor lange(re) termijn autoverhuur. Onze accountmanager komt graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat.

Klussen.jpg

KLUSSEN?

Staat er een klus op de planning en komt vervoer met voldoende laadruimte goed van pas? Huur dan de juiste bus voor jouw klus!
 

Reserveer 

 

Elektrisch-rijden.jpg

ELEKTRISCH RIJDEN?

Bij Van den Udenhout Autoverhuur vind je een ruim aanbod elektrische auto's. Van de compacte Volkswagen ID. 3 tot de ruime Škoda Enyaq iV.
 

Reserveer 

 

Koeriersklus.jpg

koeriersklus?

Het wagenpark van een koeriersdienst kan in drukke tijden nét te krap zijn. Huur Volkswagen Bedrijfswagens en creëer extra capaciteit.
 

Reserveer 

 

Flexibel-wagenpark.jpg

FLEXIBEL WAGENPARK!

Heeft jouw organisatie behoefte aan een flexibel wagenpark? Kies dan voor kortlopende huurcontracten. Zo heb je altijd voldoende auto's beschikbaar.
 

Reserveer 

 

 

Nog vragen? Wij helpen je graag verder.



Start een whatsapp gesprek

open Whatsapp

Laat je gegevens achter

Contactformulier

Neem telefonisch contact met ons op

Bel ons