De HD Matrix LED-koplampen in de A7 Sportback maken deel uit van de nieuwe, goed herkenbare designtaal voor de verlichting.


vier ringen, strakke lijnen. DE NIEUWE AUDI A7 SPORTBACK

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

Markant, onbetwistbaar, A7. Van de scherp getekende lichtunits met unieke verlichtingssignatuur tot aan de sculpturale achterkant – de Audi A7 Sportback verkondigt een revolutionaire designtaal en is tegelijkertijd drager van klassieke quattro genen. Het bewijs dat men trots zijn lijn kan vasthouden door die opnieuw te definiëren.

De Audi A7 is direct uit voorraad leverbaar. Bekijk de A7 voorraad nieuw of A7 occasions.

  • Nieuwe dimensie
  • Slimme assistentiesystemen
  • Geautomatiseerde rijfuncties
  • MMI High met touch response

Meer informatie

Minder informatie

Toon uw eigen stijl

De optionele, in diverse kleuren instelbare contour- en ambienteverlichting maakt van het interieur een podium voor uw eigen inzichten. Bovendien wordt het binnenin karaktervoller. Lichtgeleiders accentueren interieurvormen, benadrukken het dashboard en designstructuren en komen bovendien van pas om in het donker comfortabel in en uit te stappen.

De A7 Sportback heeft inspirerende composities van lakkleuren en velgen, stijlvol gecombineerd en voor elke smaak gearrangeerd

De cockpit van een nieuw tijdperk

Clean, perfect geïntegreerd en als uit één stuk gegoten: de high-res 10,1- en 8,6-inch HD-touchdisplays MMI High met touch response zijn naadloos in het dashboard verwerkt en geven het progressieve bedieningsconcept het podium dat het verdient. Met het bovenste display regelt de bestuurder het infotainment. Het onderste display geeft toegang tot de klimaatregeling, comfortfuncties en tekstinvoer.

Verlichting digitaal geënsceneerd

De HD Matrix LED-koplampen maken deel uit van de nieuwe, goed herkenbare designtaal voor de verlichting. De lampen van de A7 verwijzen naar het thema digitalisering: twaalf segmenten met smalle tussenruimtes zijn rechtop naast elkaar geplaatst, wat associaties oproept met binaire codes.


VOORBEELDBEREKENING: A7 Sportback

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 54.199,- € 806,- € 65.149,- 7,99% € 36.133,- 36 maanden € 72.265,- € 18.066,-


De nieuwe A7 Sportback is een hommage aan sportieve elegantie. En verkrijgbaar bij Van den Udenhout

DIRECT LEVERBAAR


OCCASIONS

configurator.gif

STEL HIER UW AUTO SAMEN!

U kunt uw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

De A7 Sportback is leverbaar in verschillende uitvoeringen en pakketten, zo is er altijd een perfecte A7 Sportback!

  • A7 Sportback 
  • A7 Sportback Pro Line Plus
  • A7 Sportback Pro Line S
  • A7 Sportback S line
  • A7 Sportback design selection

AUDI acties

Bij Van den Udenhout profiteert u doorlopend van scherpe acties op nieuwe en gebruikte Audi's. Met onze ruime voorraad aantrekkelijke auto's kunt u snel beschikken over uw nieuwe Audi.


Bekijk alle AUDI acties >

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

U wilt graag meer weten over deze Audi A7 van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Oss.