Universele corona scheidingsschermen

Kies in tijden als deze voor een veilige manier van voertuig delen

Corona scheidingsschermen bieden een snelle en effectieve oplossing om met meerdere personen een bedrijfs- of personenwagen te delen. Wij hebben meerdere oplossingen voor elk merk bedrijfswagen om jouw medewerkers veilig op weg te helpen bij het delen van een voertuig. Je kunt kiezen voor losse levering of levering met montage.

Rijden jij of jouw medewerkers met 2, 3 of meerdere personen in één auto naar het werk? Neem dan contact met ons op en wij maken een voorstel op maat.

 

Vraag een voorstel of informatie aan

BIC SCREENS: VOOR MAXIMALE VEILIGHEID!

WIJ MAKEN GRAAG EEN SCHERM OP MAAT.

SCHEIDINGSSCHERMEN OP MAAT

Met universele scheidingsschermen kies je voor de gezondheid van jouw medewerkers en blijft de verkeersveiligheid behouden! Bovendien is het geen permanente bevestiging dus ook geen beschadigingen na verwijderen van het scherm. Kies voor losse levering of levering inclusief montage. Monteren kan eventueel ook bij jou op locatie. Wij maken graag een voorstel op maat!

 

LOSSE LEVERING OF MONTAGE

Heb jij behoefte aan een scheidingsscherm in jouw voertuig? Kies voor een losse levering van de schermen of - nog makkelijker - laat onze collega's van het Bedrijfswagen Inbouw Centrum ze monteren vanaf € 45,- excl. btw. Dat kan ook bij jou op locatie (vanaf € 149,- excl. btw)! Bij een afname van 25 schermen of meer hanteren wij speciale prijzen.

 

bicscreen1.jpg

SCHERM DUBBELE CABINE
(PVC Raamfolie)

  • Folie 2000 x 1400 x 0,8 mm
  • 6 x zeilklem
  • 6 x spanrubber met haak
  • 4 x montagehaak

Vanaf € 109,-

SCHEIDINGSSCHERMEN VOOR VW up!

In een up! zit je vaak niet alleen. Daarom hebben wij samen met onze leverancier speciale corona scheidingsschermen laten maken.

Een strakke oplossing voor branches waar de Volkswagen up! vaak door meerdere personen gedeeld worden zoals bijvoorbeeld de uitzendbranche.  Kies voor losse levering of levering inclusief montage. Monteren kan eventueel ook bij jou op locatie. Wij maken graag een voorstel op maat!

 

up-1.jpg

VOLKSWAGEN UP!
Achterbank scheiding

up-3.jpg

Volkswagen up!
spatscherm achter voorstoelen

VUL HET FORMULIER IN VOOR MEER INFORMATIE OF EEN VOORSTEL OP MAAT:

BEDRIJFSWAGEN INBOUW CENTRUM (BIC)

BIC is gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerkoplossingen voor jouw bedrijfswageninrichting. De medewerkers denken met je mee bij het inrichten van je bedrijfswagen, zodat jij die zo efficiënt mogelijk kunt inzetten. In de goed uitgeruste werkplaats van het Inbouw Centrum worden er dagelijks verschillende bedrijfswagens van diverse aanpassingen voorzien. Denk aan een mobiele werkplaats, een mobiel magazijn, cabine-afwerkingen of corona scheidingsschermen. Voor alles en iedereen is er een veilige efficiënte oplossing op maat.

De adviseurs verdiepen zich in jouw situatie en kijken naar je eisen en wensen.

 

Meer informatie over het BEDRIJFSWAGEN INBOUW CENTRUM

FLEETSALES

Alles onder één dak voor fleetowners en wagenparkbeheerders. Van een kale bedrijfswagen tot een turn key servicevoertuig! Wij laten graag zien hoe gemakkelijk dit kan.

 

Meer info

ZZP & MKB

Laat je bedrijfswagen optimaal voor je werken. Onze inrichtingen geven de professionele uitstraling die bij jouw bedrijf past. Wij denken graag met je mee!

 

Meer info

Heb je NOG vragen?

Wil je graag een vrijblijvend advies? Vul bovenstaand formulier dan in of stuur een e-mail naar info@bicinbouw.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen of gebruik maken van de chat!

 

Voorwaarden

* Informeer naar de voorwaarden. Tarieven zijn exclusief btw. Montage t.b.v. personenwagens uitsluitend op aanvraag!

Scherm is ontwikkeld conform de gestelde eisen. Goedgekeurd door diverse verz. maatschappijen mbt de inzittendenverzekering en de voertuigverzekering. Dit kan verschillen per verzekerings maatschappij. Voor uw situatie even met de eigen verzekering overleggen.

Let op! Wanneer je het product afneemt gaan wij er vanuit dat je goedkeuring hebt gekregen van je verzekering of via bijvoorbeeld de KAM coördinator binnen jouw bedrijf en zelf de verantwoording neemt voor het gebruik ervan. Wij, als leverancier, kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het gebruik van deze producten.

Het doorzichtige hygiëne-scherm van plexiglas/polycaronaat is dé oplossing om je passagiers en medewerkers te beschermen tegen besmetting van het coronavirus. Het 'corona-scherm' wordt tussen de voorstoelen en de achterbank geplaatst. Polycarbonaat wordt ook wel veiligheidsglas genoemd. Ideaal voor onder andere taxi's, werkbussen en personen auto's. Jij kunt veilig met meerdere mensen in één auto of werkbus op pad!

Polycarbonaat is zelfdovend, heeft een zeer hoge slagvastheid en is nagenoeg onbreekbaar. Polycarbonaat is ca. 250 keer sterker dan glas van gelijke dikte. Tevens is het spatscherm goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver. Je kunt er eventueel makkelijk zelf gaten in boren voor de bevestiging.

Inmiddels hangen onze corona autoschermen al in taxi's, werkbussen van de gemeente en voertuigen van de vuilnisophaaldienst. Onze veilige plexiglas corona autoschermen worden ook gebruikt in personenauto's.