tijdelijk GRATIS DSG-AUTOMAAT op de arteon, passat en passat variant 


Het is goed zakendoen met Volkswagen. Koop je nu een nieuwe Arteon? Dan is de DSG-automaat tijdelijk helemaal gratis. Op de nieuwe Passat zit standaard DSG-Automaat. Zo wordt autorijden nog aantrekkelijker. DSG staat voor Direct Shift Gear. Deze automaat met ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en efficiënt van versnelling te wisselen. Dat maakt het de perfecte aanvulling op jouw nieuwe Volkswagen.


Deze actie is geldig op de volgende modellen:

  • Arteon, voordeel ter waarde van € 2.500,- 
  • Passat, alle uitvoeringen standaard met DSG-Automaat

GRATIS DSG-AUTOMAAT TER WAARDE VAN € 2.500,- OP ARTEON!

DE NIEUWE PASSAT WORDT STANDAARD MET DSG-AUTOMAAT GELEVERD.

sidebar-naar-acties.png

ENKELE VOORDELEN VAN DE DSG-AUTOMAAT:

OM ALLE VOORDELEN TE ERVAREN NODIGEN WE JE GRAAG UIT VOOR EEN PROEFRIT!

EXTRA SNEL OPTREKKEN
De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.

SPORTIEVE RIJERVARING
Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als je afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kan je ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.

Neem direct contact op

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de voorwaarden van de DSG actie? 
De gratis DSG-automaat bij aanschaf van een Arteon geldt tot 31-12-2019 of zolang de voorraad strekt. 

ZAKELIJKE MOBILITEIT BIJ HET VAN DEN UDENHOUT BUSINESS CENTER

Het Van den Udenhout Business Center biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

MEER INFORMATIE OVER HET BUSINESS CENTER