Nu te bestellen: de vernieuwde ID.3
STAP IN DE ZOMER AL IN

De ID.3 heeft een upgrade gekregen. Zo is hij nog beter, slimmer én in een nieuw duurzaam jasje gestoken. De vernieuwde ID.3 is de ruimste in z’n klasse, je rijdt zorgeloos elektrisch en comfortabel. Ontdek ‘m nu en ervaar zelf deze sportieve auto boordevol comfort.

De vernieuwde Volkswagen ID.3 is in drie uitvoeringen leverbaar. Welke kies jij?

pro-business-1-v2.png

Pro Business
Prijs vanaf € 44.990,-


Standaard op de Pro Business

58 kWh accu, 150 kw / 204 pk elektromotor

Velgen 'East Derry', 18 inch lichtmetaal

Koplampverlichting LED Matrix (IQ.Light)

Navigatie ‘Discover Pro’ (30,5 cm)

Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control)

Parkeersensoren voor en achter

Achteruitrijcamera (Rear View)

Automatische airconditioning (Climatronic 2-zone)

Keyless Access

Voorstoelen, verwarmbaar

Diefstalalarm

pro-s-1-v2.png

Pro S
Prijs vanaf € 47.990,-


Standaard op de Pro S

77 kWh accu, 150 kw / 204 pk elektromotor

Velgen 'Wellington', 19 inch lichtmetaal

Koplampverlichting LED

Multimedia 'Ready to Discover' (30,5 cm)

Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control)

Parkeersensoren voor en achter

Rijstrookbehoudassistent (Lane Assist)

Automatische airconditioning (Climatronic 1-zone)

Stuurwiel, multifunctioneel en met kunstleder bekleed

Voorstoelen, Ergo-Active elektrisch verstelbaar incl. geheugenfunctie

Buitenspiegels elektrisch instel- verwarm- en inklapbaar

'ArtVelours' bekleding 

pro-s-business-v2.png

Pro S Business
Prijs vanaf € 49.990,-


Extra's bovenop de Pro S

77 kWh accu, 150 kw / 204 pk elektromotor

Koplampverlichting LED Matrix (IQ.Light)

Navigatie ‘Discover Pro’ (30,5 cm)

Achteruitrijcamera (Rear View)

Keyless Access

Automatische airconditioning (Climatronic 2-zone)

Voorstoelen, verwarmbaar

Zijruiten achter getint

Diefstalalarm

ID-3-Laden.jpg

 

Wat kun je verwachten?

 Een vernieuwde ID.3 verkrijgbaar met 2 accupakketten

 Grote actieradius van 427 km tot 559 km

 Met 120 kW tot 170 kW snelladen in ongeveer 30 min. opgeladen van 5% tot 80%.

√ Vernieuwd design, hoogwaardiger interieur en nieuwe technologie

 Nog duurzamer en diervrij interieur

ID-3-Afslag.jpeg


Al je rij-informatie op de voorruit geprojecteerd

De augmented reality van je head-up display is flink verbeterd. Zo kun je naast jouw snelheid en verschillende functies van de auto, nu ook jouw navigatie-aanwijzingen makkelijker zien. Ze worden namelijk voor je neus in het raam geprojecteerd. Zo zie je nooit meer een afslag over het hoofd. 

ID-3-Bekleding.jpeg


Een nieuw jasje én CO2-neutraal geproduceerd

De ID.3 is in een nieuw duurzaam jasje gestoken. Zo oogt én voelt de binnenkant een stuk zachter aan. Denk bijvoorbeeld aan zachtere materialen in de deurpanelen en het dashboard. Al het materiaal is ook nog eens standaard diervrij. Daarnaast is het exterieur scherper en sportiever geworden.

ID-3-Slimmere-hulplijnen.jpeg


Nóg slimmere rijhulpen

Travel Assist heeft nu een nieuwe slimme functie, als aanvulling op de Adaptive Cruise Control en Rijstrookassisent. Bij snelheden vanaf 90 km/u kan de auto na het aanzetten van de richtingaanwijzers namelijk automatisch van rijstrook wisselen. Als daar natuurlijk de ruimte voor is. Daarnaast kan de nieuwe ID.3 door V2X-technologie zeer snel data van andere auto's verwerken. Zo krijg je een waarschuwing voor gevaar, ongevallen en stilstaand verkeer.

ID-3-Parkeren.jpeg


Parkeren wordt een eitje

Een auto die onthoudt waar je parkeert en dit helemaal voor jou kan doen. Dat kan met Park Assist Plus inclusief Trained Park Assist. Park Assist Plus hielp je natuurlijk al bij het zoeken naar een parkeerplek en het geven van stuurassistentie. Maar is nu ook in staat om parkeermanoeuvres van jou als bestuurder op te slaan en na te bootsen. Daarbij houden alle sensoren de omgeving in de gaten en is de ID.3 in staat om zelf te sturen, accelereren en remmen en dus al het werk uit jouw handen te nemen. 

 

vw-way-to-zero_YXJfMTQ0MHg1NzZfZF8xX2pwZ18vX2Fzc2V0L19wdWJsaWMvZWxla3RyaXNjaGUtYXV0b3M_121e8721-kopieren.png

 

 

Een CO2-neutrale toekomst

Volkswagen AG wil een toekomst waarin autorijden niet langer CO2 uitstoot. Daarom ontwikkelt ze verschillende aandrijftechnologieën die beter presteren en minder verbruiken. Zodat echt iedereen op zijn of haar manier een groen steentje kan bijdragen.

Alle Volkswagen-fabrieken maken al gebruik van 100% groene stroom en door gebruik te maken van gerecyclede materialen vergroent Volkswagen de productieketen. Wist je dat de ID.auto's zelfs helemaal CO2-neutraal geproduceerd worden? 

 
 

Standaard garanties op jouw ID.3

8 jaar garantie op de accu

Op de hoogvoltaccu in de ID.3 heb je maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde Volkswagen monteur. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

Incl. tot en met 7 jaar onderhoud

De ID.3 wordt standaard geleverd inclusief tot en met 7 jaar*** onderhoud, waarbij de auto, wanneer nodig, op alle belangrijke punten gecontroleerd wordt. De services die hier onder vallen bestaan uit inspectieservices, het vervangen van het interieurfilter, het verversen van de remvloeistof en het reinigen van de trommelremmen. Ook voeren we gelijk een apk uit indien het nodig is. Zo houd je je ID.3 zo lang mogelijk als nieuw.

2 jaar garantie op de hele auto

Op elke Volkswagen zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat je de ID.3 volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden. Meer weten? Lees hiervoor de garantieregelingen.

header-actie-groot-zakelijk.jpg

zakelijk LEASEN BIJ VAN DEN UDENHOUT

Van den Udenhout Lease biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

 

Meer informatie over Van den Udenhout lease

Enyaq-5-zakelijk.jpg

private lease bij van den udenhout

De Volkswagens ID.3 en ID.4 zijn uitermate geschikt voor private lease. We bieden een enorm scherp actietarief aan, samen met de overheidssubsidie op elektrische modellen stap je hierdoor ongekend voordelig in.

Private lease staat voor gemak. Je betaalt zelf alleen nog je energiekosten. Onder andere onderhoud, afschrijving, verzekering, wegenbelasting, schadeherstel en banden zijn inbegrepen bij je abonnementskosten! Dat alles ook nog onder betrouwbare 'keurmerk private lease'.

 

meer info over private lease

Laadoplossingen van eigen fabricaat, de Cube:

 

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van CubeCharging heb je de keuze uit twee soorten Cubes, de gewone of de Smart. Bij deze aanbieding ontvang je de luxe Smart gratis.

RegenboogCube-kleiner.gif

 

GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar jouw keuze.

klik hier voor meer info

 
Direct in een ID.3 rijden?

Kun jij niet wachten om in een ID.3 te stappen? Dat snappen we. Kies dan voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in een ID.3.

Bekijk de voorraad