stunt aanbiedingen op de volkswagen tiguan

profiteer van veel private of zakelijk lease of aankoop voordeel op een tiguan uit voorraad

Een comfortabele hoge zit, een ruim interieur en veel sportiviteit. En dat met € 2.000,- extra inruilvoordeel, een DSG-Automaat voor slechts € 500,- en in tijdelijk met een private lease tarief vanaf € 469,- p/m*.

Kies je voor zakelijke lease via Van den Udenhout dan ontvang je tijdelijk bij iedere Tiguan € 50,- extra lease-korting per maand!

 

ONLINE OFFERTE      PROEFRIT (AAN HUIS)

Kies extra voordelig voor de ruime Tiguan (Allspace) uit onze voorraad!

Volkswagen Tiguan

√ € 2.000,- inruilpremie

√ DSG-Automaat voor € 500,-

√ Private lease vanaf € 469,- p/m*

WEBSITE-TIGUAN.jpg

Volkswagen Tiguan Allspace

Vanaf € 35.995,-

Bij koop

Exclusieve inruilpremie: € 2.000,-


Private lease per maand

Normaal: € 548,- p/m

Actietarief: € 469,-*

Korting over 48 maanden: € 3.792,-

vw-Tiguan-Allspace-trimlinecard.jpg

TIGUAN allspace (run out)


Highline Business met DSG-Automaat

Zakelijke lease per maand

Actietarief: € 739,-

Extra korting: € 50,-

Van den Udenhout tarief: € 689,-

 Maak kennis met de Tiguan

 

Kom naar onze showrooms voor een kennismaking en een voorstel op maat. Uiteraard plannen wij ook graag een proefrit in zodat je de Tiguan zelf kunt ervaren! Wij hebben een ruime voorraad, dit betekent dat je snel kunt instappen in jouw nieuwe Volkswagen.

 

Plan een proefrit

Vraag vrijblijvend een (inruil)voorstel aan

Kom naar onze showrooms

Maak kennis met de Tiguan en Tiguan Allspace!

 

Plan een proefrit (aan huis)       vraag een online offerte aan

 

Stap je toch liever in een andere auto?

Bekijk dan hier onze andere scherpe Volkswagen aanbiedingen!

 Een SUV van Volkswagen, dat geeft vertrouwen!

En nu ook nog eens extra voordelig...

De voordelen van een SUV

Met een SUV van Volkswagen ben je zeker van je zaak. Want met het stoere design, de hoge zit en krachtige prestaties heb je het gevoel dat je alles aankan. En om al dat zelfvertrouwen een plekje te geven, zijn al onze SUV’s extra ruim en hebben ze het comfort van een gezinsauto.

In onze SUV’s kun je erop vertrouwen dat je goed voor de dag komt.
Elk model heeft z'n eigen unieke designelementen. En met de optionele interieur- en exterieurpakketten kun je er zeker van zijn dat jouw SUV precies is zoals jij ‘m wilt hebben.

Met tijdelijk enorm scherpe aanbiedingen op de T-Cross, T-Roc, Tiguan en Tiguan Allspace is er een perfecte match voor iedereen. Profiteer maximaal en kom langs.

DSG-Automaat op de Tiguan; tijdelijk slechts € 500,-

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld. Omdat we jou ook van dit rijcomfort willen laten genieten, hebben we geselecteerde modellen uitgerust met een extra betaalbare, of zelfs volledig gratis, DSG-automaat. De DSG-Automaat is leverbaar op al onze SUV's, maar speciaal voor de Tiguan en Tiguan Allspace tijdelijk voor slechts € 500,-!

Extra snel optrekken

De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.

Sportieve rijervaring

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als je afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kan je ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.

 

Zakelijk rijden met Van den Udenhout Business Center

Het Van den Udenhout Business Center biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

 

MEER INFORMATIE OVER HET BUSINESS CENTER

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Actie geldig tot en met 30 september 2020 of zo lang de voorraad strekt. Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.